Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de Film de la Veneţia 2022. Cate Blanchett şi Colin Farrell au primit distincţiile pentru cei mai buni actori

Festivalul de Film de la Veneţia s-a încheiat grandios seara trecută. Cate Blanchett şi Colin Farrell au primit distincţiile pentru cei mai buni actori, iar marele premiu, Leul de Aur, a ajuns la un film documentar. 

de Redactia Observator

la 11.09.2022, 21:30

Vezi și

Seara de gală a festivalului a început cu starurile care au păşit pe covorul roşu. Juriul, condus de actriţa Julianne Moore, a fost aplaudat minute în şir. Apoi a fost rândul filmelor premiate. 

Julianne Moore, actriţă: Cred că vorbesc în numele întregului juriu, când spun că este o onoare să prezint Leul de Aur, al celui mai bun film, pentru "Toată frumusețea și vărsarea de sânge"

Laura Poitras, regizor: Este incredibil, pentru că este un film făcut fără compromisuri. Este politic, este profund. Şi, da, sunt mândră. 

Leul de Argint pentru cel mai bun regizor a ajuns la italianul Luca Guadagnino pentru filmul "Oase şi atât". Iar Taylor Russel a primit distincţia Marcello Mastroianni, pentru actori debutanţi.

Pe acelaşi subiect

Festivalul de la Veneţia, la final

Luca Guadagnino, regizor: Iubesc cinematografia pentru că pentru mine, este o formă de artă care vine de la regizori. Așa că este o onoare extraordinară pentru mine.

Taylor Russel, actriţă: Sunt incredibil de recunoscătoare să mă aflu aici, pe scenă. Foarte mulţi din eroii mei sunt în această sală.

Cele două cupe Volpi, pentru interpretare, au ajuns la Colin Farrell actorul din The Banshees of Inisherin, care şi-a transmis mulţumirile printr-un mesaj video şi  la Cate Blanchett, protagonista lungmetrajului "Tar". 

Cate Blanchett, actriţă: Nimeni nu stă aici, alături de acest obiect, din care voi bea foarte mult vin roşu, mai târziu. Nu glumesc!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Festivalul de Film de la Veneţia 2022. Cate Blanchett şi Colin Farrell au primit distincţiile pentru cei mai buni actori