Antena Meniu Search
x

Fostul soţ al lui Britney Spears, condamnat după ce a apărut neinvitat la nunta cântăreţei cu Sam Ashgari

Jason Alexander a sosit neinvitat la nunta cântăreţei Britney Spears cu Sam Ashgari, din California.

de Antonia Roşu

la 13.08.2022, 15:59

Fostul soţ al lui Britney Spears, condamnat după ce a apărut neinvitat la nunta cântăreţei cu Sam Ashgari
Fostul soţ al lui Britney Spears, condamnat după ce a apărut neinvitat la nunta cântăreţei cu Sam Ashgari - Profi Media

Bărbatul a fost căsătorit pentru scurt timp cu Britney Spears şi a fost condamnat pentru încălcarea proprităţii private și agresiune, după ce a apărut neinvitat la nunta starului pop din luna iunie.

Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, nu a contestat cele două capete de acuzare în tribunal din California, au declarat procurorii din comitatul Ventura.

Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari la reşedinţa ei din Thousand Oaks, California, pe 9 iunie. Pe lista de invitaţi s-au numărat Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton și Madonna.

Cei doi au fost căsătoriţi pentru doar trei zile

Pe acelaşi subiect

Alexander, cu care cântăreaţa a fost căsătorită timp de mai puțin de trei zile în 2004, a apărut neinvitat pe proprietate, înainte de ceremonie, în timp ce transmitea totul live pe Instagram.

El a intrat în casă și a forţat uşa dormitorului lui Spears, în timp ce ea se afla înăuntru, pregătindu-se de nuntă, potrivit The Guardian.

Alexander a refuzat să părăsească proprietatea, a bătut un agent de securitate care a încercat să-l scoată afară și a deteriorat o ușă, au declarat procurorii în instanţă.

Instanţa a emis un ordin de protecţie

După ce și-a exprimat pledoaria, un judecător a emis un nou ordin de protecție prin care îi interzice să vină la mai puţin de 100m de Britney sau de paznic.

Bărbatul a fost condamnat la cele 64 de zile pe care le-a executat deja în închisoare. Procurorii au renunțat la acuzațiile de urmărire penală.

Avocatul lui Alexander, Sandra Bisignani, a declarat anterior în instanță că nu există nicio dovadă cum că Jason ar fi avut vreo intenție de a-o răni pe cântăreaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Fostul soţ al lui Britney Spears, condamnat după ce a apărut neinvitat la nunta cântăreţei cu Sam Ashgari