Antena Meniu Search
x

Video Godot lansează primul serial de teatru pentru copii. Premiera va avea loc în această săptămână

Din când în când este bine să ne amintim de copilărie şi să ne întoarcem la lecţiile de viaţă pe care le învăţam atunci. Asta şi-au propus şi cei de la teatrul Godot atunci când au creat primul serial de teatru pentru copii. Pentru copii-teoretic. Practic este un spectacol fără limită de vârstă. Godottino se numeşte personajul principal. Un copil de 9 ani, isteţ şi aventurier cu care tânăra generaţie sigur se va identifica. 

de Lorena Rădulescu

la 12.07.2021, 14:43

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Serialul va avea patru episoade. Fiecare dintre ele va avea o temă diferită care arată întrebările pe care copiii noştri le au. Problemele dar şi soluţii. Premiera va avea loc în această săptămână.

Godottino: Bine fac, aştept să mă văd cu toţi copii care vor să vină să vadă ce invenţii mai fac 

Reporter: Cum te-ai descrie tu?

Godottino: Păi sunt foarte amuzant. Mie îmi place să zâmbesc mereu şi mie îmi place matematica. Şi am un laborator secret, dar să nu mai ziceţi la nimeni. Bine, adică doar colegii de la şcoala ştiu, dar e în regulă, ţie ţi-am zis pentru că eşti super drăguţă şi pari de încredere.

Pe acelaşi subiect

Gina Lazăr: Teatrul Godot lanseaza personajul Godotino. E un proiect la cre visez de vreo 10 ani de zile si tot lucrez la el si anume la primul serial de teatru pentru copii din Romania. Fiecare episod va avea practic cate o tematica care sa ramana in mintea spectatorului, atat a copiilor cat si a parintilor

Godottino este personajul cu care toţi copiii se vor identifica, promit părinţii lui. Teoretic, este o piesă pentru copii. Dar pentru copiii care vor deveni adulţi, căci descoperim împreună şi soluţii pentru diferite probleme ale societăţii celor mari.

Gina Lazăr: Încercăm să tragem un semnal de alarmă că totuşi e cool să fii deştept!

Godottino: Trebuie să nu-şi mintă părinţii şi să fie sinceri. E bine să înveţe la şcoală şi să fie atenţi la tot ce le zice profesoara şi învăţătoarea.

Godottino: Copii să veniţi cu voie bună şi să ascultaţi de mama şi de tata şi pe mine să vedeţi ce aventuri şmechere o să am. O să fac un robor, nu aveam voie să spun asta, dar abia aştept sper să vă placă robotul meu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Godot lansează primul serial de teatru pentru copii. Premiera va avea loc în această săptămână