Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini din cel mai așteptat serial al anului 2022, House of the Dragon. 6 milioane de vizualizări în 20 de ore

Așteptarea fanilor a luat sfârșit. Platforma de streming HBO Max a lansat un scurt trailer pentru serialul House of The Dragon, cel mai așteptat serial al anului 2022. Imaginile au strâns peste 6 milioane de vizualizări în doar 20 de ore.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 14:01

HBO Max a lansat primele imagini din cel mai așteptat serial al anului 2022, House of the Dragon
HBO Max a lansat primele imagini din cel mai așteptat serial al anului 2022, House of the Dragon - Profimedia Images

Primele imagini din serialul House of the dragon au fost lansate marți seară. Serialul este bazat pe cartea "Fire & Blood" a scriitorului George R.R. Martin, iar acțiunea se petrece cu 200 de ani înainte de căderea tronului de fier, urmărind istoria familiei Targaryen. Trailerul a strâns 6 milioane de vizualizări în doar 20 de ore de la lansare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

HBO MAX, lansat în Europa în luna octombrie

Pe acelaşi subiect

Serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în Europa luna aceasta, iar în 2022 acoperirea va fi extinsă cu 21 de ţări de pe continent. Recent, serviciul de streaming a fost lansat în 39 de ţări din America Latină şi Caraibe, iar până în 2026 obiectivul companiei este ca acesta să fie disponibil în 190 de ţări.

HBO Max va fi lansat în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania şi Andorra pe 26 octombrie şi va ajunge în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, şi în Portugalia în 2022.

În luna mai a acestui an, HBO Max a sărbătorit un an de la lansarea din S.U.A., iar pe 29 iunie a devenit disponibil în 39 de teritorii din America Latină şi Caraibe, marcând astfel prima lansare în afara Statelor Unite.

HBO Max este platforma de streaming a WarnerMedia şi oferă entertainment de calitate. HBO Max aduce o mare varietate de poveşti pentru toate tipurile de public, titluri aparţinând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020, iar un nou abonament mai ieftin, cu reclame a fost introdus în iunie 2021. HBO Max a fost lansat de curând în 39 de pieţe din America Latină şi Caraibe, iar în Europa HBO Max va fi introdus în a doua parte a anului şi anul viitor pe măsură ce va înlocui serviciile de streaming HBO.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media şi al divertismentului care creează şi distribuie conţinut premium şi popular dintr-o gamă diversă de povestitori şi jurnalişti către audienţe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi altele. De asemenea, organizaţia include suita Xandr de soluţii avansate de publicitate. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Entertainment » Primele imagini din cel mai așteptat serial al anului 2022, House of the Dragon. 6 milioane de vizualizări în 20 de ore