Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Interpreta melodiei Jerusalema a ajuns în România. Nocembo Zikode va susţine un concert în Mamaia

Interpreta celebrului hit Jerusalema a ajuns pentru prima dată la noi în ţară, iar primirea a fost una aparte.  Artista a primit în dar o ie, a gustat din mâncărurile tradiţionale, iar o trupă de dans a realizat un moment special pe celebra sa melodie. Cântăreaţa a stat de vorbă cu noi şi ne-a povestit cum s-a născut celebrut hit, dar ne-a oferit şi un sfat important: să nu renunţăm niciodată la visurile noastre. 

de Andreea Filip

la 26.08.2022 , 11:16

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aşa a fost primită artista Nomcebo Zikode, la prima ei vizită în România. Pe lângă ia tradiţională, cântăreaţa s-a bucurat şi de bucatele tradiţionale româneşti, dar şi de vremea de la malul mării. 

Nomcebo Zikode, artistă: Este o ţară frumoasă şi iubesc clima de aici. Nu ştiu dacă aveţi mereu o astfel de vreme frumoasă sau este aşa doar pentru că sunt eu aici. Şi îmi place şi mâncarea voastră. Mămăligă, da. 

Vezi și

Surprizele pentru cântăreaţa de origine sud-africană nu s-au oprit aici. Câţiva copii de la o şcoală de dans din Bucureşti au venit special pentru a o vedea pe artistă şi pentru o reprezentaţie specială pe hitul ei. Artista nu şi-a putut ascunde emoţiile şi a început să plângă. 

Pe acelaşi subiect

Nocembo Zikode va susţine primul concert de la noi din ţară în aceasta seară, în staţiunea Mamaia

Entuziasmul şi energia copiilor au molipsit-o pe cântăreaţă, care li s-a alăturat imediat. Ba chiar a învăţat şi primii paşi din coregrafie. 

FetiţăA fost o experienţă extraordinară şi pot spune că mă simt împlinită. Şi în cariera mea de sportivă este ceva cu care mă voi mândri întotdeauna. 

Fetiţă: Este unică în viaţă deoarece nu ai ocazia tot timpul să te întâlneşti cu o artistă atât de mare. În primul rând a fost o onoare că am văzut că s-a emoţionat. 

Celebrut hit s-a născut din cenuşă. O spune chiar artista. Aflată într-o adâncă depresie, Nomcebo Zikode a compus versurile melodiiei şi a înregistrat-o târziu în noapte. Nu a mai avut timp să o asculte, dar în următoarea zi, când i-a dat play, a ştiut că o să ajungă pretutindeni. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Entertainment » Interpreta melodiei Jerusalema a ajuns în România. Nocembo Zikode va susţine un concert în Mamaia