Antena Meniu Search
x

Video Interpreta melodiei Jerusalema a ajuns în România. Nocembo Zikode va susţine un concert în Mamaia

Interpreta celebrului hit Jerusalema a ajuns pentru prima dată la noi în ţară, iar primirea a fost una aparte.  Artista a primit în dar o ie, a gustat din mâncărurile tradiţionale, iar o trupă de dans a realizat un moment special pe celebra sa melodie. Cântăreaţa a stat de vorbă cu noi şi ne-a povestit cum s-a născut celebrut hit, dar ne-a oferit şi un sfat important: să nu renunţăm niciodată la visurile noastre. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.08.2022, 11:16

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aşa a fost primită artista Nomcebo Zikode, la prima ei vizită în România. Pe lângă ia tradiţională, cântăreaţa s-a bucurat şi de bucatele tradiţionale româneşti, dar şi de vremea de la malul mării. 

Nomcebo Zikode, artistă: Este o ţară frumoasă şi iubesc clima de aici. Nu ştiu dacă aveţi mereu o astfel de vreme frumoasă sau este aşa doar pentru că sunt eu aici. Şi îmi place şi mâncarea voastră. Mămăligă, da. 

Surprizele pentru cântăreaţa de origine sud-africană nu s-au oprit aici. Câţiva copii de la o şcoală de dans din Bucureşti au venit special pentru a o vedea pe artistă şi pentru o reprezentaţie specială pe hitul ei. Artista nu şi-a putut ascunde emoţiile şi a început să plângă. 

Pe acelaşi subiect

Nocembo Zikode va susţine primul concert de la noi din ţară în aceasta seară, în staţiunea Mamaia

Entuziasmul şi energia copiilor au molipsit-o pe cântăreaţă, care li s-a alăturat imediat. Ba chiar a învăţat şi primii paşi din coregrafie. 

FetiţăA fost o experienţă extraordinară şi pot spune că mă simt împlinită. Şi în cariera mea de sportivă este ceva cu care mă voi mândri întotdeauna. 

Fetiţă: Este unică în viaţă deoarece nu ai ocazia tot timpul să te întâlneşti cu o artistă atât de mare. În primul rând a fost o onoare că am văzut că s-a emoţionat. 

Celebrut hit s-a născut din cenuşă. O spune chiar artista. Aflată într-o adâncă depresie, Nomcebo Zikode a compus versurile melodiiei şi a înregistrat-o târziu în noapte. Nu a mai avut timp să o asculte, dar în următoarea zi, când i-a dat play, a ştiut că o să ajungă pretutindeni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Interpreta melodiei Jerusalema a ajuns în România. Nocembo Zikode va susţine un concert în Mamaia