Antena Meniu Search
x

Britney Spears a lansat prima melodie, după o pauză de şase ani

Britney Spears a lansat o nouă piesa, după o perioadă lungă de timp şi prima după ce instanța din Los Angeles a pus capăt tutelei tatălui artistei.

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 10:15

Britney Spears a lansat prima melodie, după o pauză de şase ani
Britney Spears a lansat prima melodie, după o pauză de şase ani - Shutterstock

Hold Me Closer, o piesă cântată în duet cu Elton John, a fost publicată vineri pe toate platformele de streaming, marcând revenirea lui Spears în muzică după o pauză de șase ani, scrie CNN.

Spears, prima piesă după 2016

„Este al naibii de tare că cânt cu unul dintre cei mai clasici bărbați. Sunt copleșită... este o mare provocare pentru mine!”, a spus ea înainte de lansare.

Melodia reuneşte trei dintre hiturile clasice ale lui Elton - Tiny Dancer, The One și Don't Go Breaking My Heart - într-una cu ritmuri de club.

Pe acelaşi subiect

Spears și Elton cântă la unison pe timpul întregii piese, cu efecte pe voce, ​​ceea ce face dificil de identificat cum s-a schimbat vocea lui Spears de la ultima ei piesă.

Din punct de vedere sonor, Hold Me Closer este o piesă realizată pe aceeaşi structură ca cea a melodiei Cold Heart, cântată de Elton John în duet cu Dua Lipa, piesă care care a devenit numărul 1 în lume în 2021.

Această formulă s-a dovedit irezistibilă pentru mai multe posturi radio și a ajutat la prezentarea hiturilor lui Elton pentru generația mai tânără.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreaţa a scăpat de tutela tatălui

Cântăreaţa americană Britney Spears a fost eliberată, anul trecut în luna noiembrie, de sub tutelă sub care se afla de 13 ani. Judecătoarea Brenda Penny din Los Angeles a pus capăt tutelei care a controlat mai multe aspecte ale vieţii ei, iar hotărârea are efect imediat. Niciuna dintre părţile implicate în proces nu s-a opus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Entertainment » Britney Spears a lansat prima melodie, după o pauză de şase ani