Antena Meniu Search
x

Jador anunţă că se retrage din muzică: Anul ăsta sper să mă mai ţină Dumnezeu în viaţă

Jador a anunţat că se retrage din muzică, în urma unor probleme de sănătate. Acesta şi-a anunţat fanii că renunţă la pasiunea care l-a făcut celebru, printr-un mesaj transmis de pe patul de spital. 

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 11:03

- Facebook

Manelistul Jador şi-a şocat fanii cu o veste complet neaşteptată. Artistul și-a anunțat retragerea din lumea muzicală, în urma unor probleme de natură medicală. 

Într-un text postat pe o rețea de socializare, Jador spune că în luna decembrie va lansa ultima piesă, dar şi că speră ca Dumnezeu să-l ţină în putere pentru a mai merge "măcar la câteva concerte". 

"Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023

Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorasii mei!

Pe acelaşi subiect

Ultima piesă va fi în luna Decembrie …. Împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!

ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU MĂ MĂ ȚINĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE!

În cazul în care nu o să mai fiu … vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj aveți grijă de sănătatea voastră!", a transmis Jador, într-o postare pe Facebook. 

În urma mesajului, pagina sa de socializare a fost asaltată de mii de comentarii şi zeci de mii de reacţii, oamenii transmiţându-i multă sănătate ori întrebând ce s-a întâmplat, mai ales că vestea i-a luat prin surprindere pe fani.

Au fost însă şi persoane care au interpretat mesajul acestuia ca fiind o glumă, motiv pentru care artistul a revenit ulterior cu un mesaj în care confirmă că starea sa de sănătate este precară, dar fără să explice ce s-a întâmplat şi despre ce afecţiune ar fi vorba. 

"Aveţi grijă de cine râdeţi, cei din comentarii, că e posibil ca Dumnezeu să mă facă bine şi dacă mă face bine... Dă-le Doamne milă la oamenii răi, atât pot să vă zic", a transmis Jador. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Jador anunţă că se retrage din muzică: Anul ăsta sper să mă mai ţină Dumnezeu în viaţă