Antena Meniu Search
x

Primarul Timişoarei, răspuns pentru cântăreţul Jador, după scandalul spectacolului anulat. Fritz: "Şi eu îmi doresc să joc pe Arena Naţională, dar nu înseamnă că încep să vând bilete"

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a răspuns acuzaţiilor aduse de cântăreţul Jador, după ce acestuia i-a fost anulat un spectacol care ar fi trebuit să aibă loc în pe scena filarmonicii din oraş. Edilul oraşului de pe Bega spune că nu are nicio implicare în acest scandal şi nu el este cel care a cerut anularea evenimentului.

de Redactia Observator

la 17.04.2022, 15:14

Dominic Fritz, primarul Timişoarei şi cântăreţul Jador
Dominic Fritz, primarul Timişoarei şi cântăreţul Jador - Facebook Dominic Fritz/Jador

Primarul Timişoarei a fost acuzat de cântăreţ că ar sta în spatele anulării spectacolului său. Dominic Fritz a dezminţit acest lucru şi a precizat că a aflat din presă despre acest scandal. Edilul spune că a văzut la televizor cum Jador a făcut turul televiziunilor pentru a se plânge că a fost discriminat de autorităţile timişorene.

“Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a transmis Dominic Fritz, potrivit Adevărul.

Cântăreţul Jador spune că a fost discriminat

 Jador, un cântăreţ de manele destul de cunoscut, şi-a programat un concert pe scena instituţiei care a găzduit până acum doar spectacole de vioară, pian ori orchestre clasice. Doar că, planurile i-au fost date peste cap în momentul în care conducerea a aflat despre ritmurile....care l-au consacrat pe artist. Totul a fost anulat, iar cântăreţul lăsat fără spectacol. Jador spune că este discriminat din cauza etniei. 

Cântăreţul e în plin turneu naţional. Iar oprirea din Timişoara o avea programată pentru grandioasa sală Capitol a filarmonicii banatul, care se închiriază cu... 3,500 de lei! Pe scaunele roşii din catifea, fanii lui Jador urmau să se dezlănţuie. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri între 80 şi 120 de lei şi mulţi s au şi grăbit să prindă loc în faţă. Doar că, surpriză, mai marii filarmonicii au aflat ce spectacol urmau să găzduiască şi s au răpzgândit. Organizatorul concertului spune că la mijloc ar fi fost doar o înţelegere verbală care a picat imediat ce s-a aflat despre... genul programului.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primarul Timişoarei, răspuns pentru cântăreţul Jador, după scandalul spectacolului anulat. Fritz: "Şi eu îmi doresc să joc pe Arena Naţională, dar nu înseamnă că încep să vând bilete"