Antena Meniu Search
x

Cântăreţul de manele Jador a rămas fără banii strânşi un an de zile, după ce i-a fost clonat cardul Raiffeisen: "E o sumă destul de mare pentru mine"

Cântăreţul de manele Jador este supărat pentru că i-a dispărut „o sumă mare” din contul său deschis la Raiffeisen, după ce hoţii i-au clonat un card. Într-un clip postat de artist pe contul său de TikTok, acesta se plânge că poliţia şi banca nu spun nimic.

de Monica Palade

la 13.01.2023, 10:46

Cântăreţul de manele Jador a rămas fără banii strânşi un an de zile, după ce i-a fost clonat cardul Raiffeisen: "E o sumă destul de mare pentru mine" - Instagram

Totodată, artistul mai spune că banii săi au fost folosiţi pentru cumpărături şi vacanţe scumpe. „Astăzi vreau să vorbesc cu voi, să vă spun ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. Am fost furat din contul meu personal.

Bani cheltuiţi pe vacanţe şi cumpărături

Persoana respectivă și-a făcut cumpărături și a fost în vacante cu cardul meu. Nu stiu cum s-a intamplat asta, eu am facut cumparaturi online si cineva mi-a spart contul de Raiffeisen. Eu credeam că e o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile. Dacă s-ar fi întâmplat treaba asta, ce s-a întâmplat cu România, cu siguranță nu mi-aș fi făcut contul şi o să îmi închid contul la ei. Am fost furat, poliţia nu spune nimic, banca nu spune nimic. Sunt supărat, pentru că e munca mea de un an de zile acolo și nu știu ce să zic. E o sumă foarte mare de bani pentru mine. Sunt bani mulți. Sunt banii de la evenimente care intrau pe firmă și transferam dividendele pe persoană fizică", spune Jador în clipul postat pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Cântăreţul de manele Jador a rămas fără banii strânşi un an de zile, după ce i-a fost clonat cardul Raiffeisen: "E o sumă destul de mare pentru mine"