Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp: "Nu m-a împins şi nici nu m-a aruncat pe vreo scară"

Johnny Depp a denunţat, miercuri, acuzaţii "uluitoare" de violenţe conjugale aduse de Amber Heard, depunând a doua oară mărturie pentru defăimare, în procesul pe care i l-a intentat fostei soţii în faţa unui tribunal american, scrie AFP.

de Redactia Observator

la 26.05.2022 , 15:09

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp
Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp - Profimedia Images

"Nicio fiinţă nu este perfectă, cu siguranţă nu, nimeni dintre noi, dar niciodată în viaţa mea nu am comis violenţe sexuale sau fizice", a afirmat actorul în vârstă de 58 de ani. Chemat din nou să depună mărturie în acest proces care a debutat acum şase săptămâni la Fairfax, în apropiere de Washington, avocaţii săi l-au întrebat ce a simţit ascultând acuzaţiile fostei soţii. 

"Este o nebunie să aud aceste acuzaţii odioase de violenţă, violenţă sexuală pe care ea mi le atribuie", a explicat vedeta din saga "Piraţii din Caraibe". "Toate aceste lucruri uluitoare, scandaloase pe care le-a spus ea că le-am comis", a adăugat el. "Este oribil, ridicol, umilitor, nesănătos, dureros, brutal şi crud de manieră inimaginabilă şi în întregime fals", a spus el, repetând în faţa juriului: "total fals"

Actorul a asigurat că nimănui "nu-i place să se dezvăluie pentru a spune adevărul", dar trebuia să dezvăluie ceea ce ''a avut pe inimă, cu retincenţă, timp de şase ani''. Acesta afirmă, la rândul său, că soţia sa a fost cea care a fost violentă şi, în special, l-a rănit la un deget după ce a aruncat în el cu o sticlă de votcă în cadrul aceleiaşi dispute.

Articolul continuă după reclamă

Kate Moss a depus mărturie în procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard

Pe acelaşi subiect

Anterior, supermodelul britanic Kate Moss a negat zvonurile că fostul ei iubit Johnny Depp a împins-o pe scări în timpul relaţiei lor, în timpul unei scurte mărturii la proces. "Nu m-a împins şi nici nu m-a aruncat pe vreo scară", a spus Kate Moss prin videoconferinţă din Anglia.

Pe 5 mai, Amber Heard a descris o ceartă aprinsă cu soţul ei în martie 2015 şi a lansat un zvon că Johnny Depp a împins-o odată pe Kate Moss pe scări. Supermodelul în vârstă de 48 de ani, care a avut o relaţie cu actorul din "Edward Scissorhands" între 1994 şi 1998, a povestit un incident petrecut în timp ce cuplul se afla în vacanţă în Jamaica.

"Ieşeam din cameră şi Johnny a plecat înaintea mea. A fost o furtună şi când am ieşit din cameră, am alunecat pe scări şi m-am rănit la spate", a spus ea. "Şi am ţipat pentru că nu ştiam ce mi se întâmplase şi mă durea. S-a întors în fugă să mă ajute şi m-a dus în camera mea şi mi-a chemat ajutor medical'', a continuat supermodelul în timpul unei intervenţii de trei minute.

Avocaţii lui Amber Heard nu au dorit să o interogheze pe Kate Moss. Procesul, care a început pe 11 aprilie, ar trebui să se încheie vineri iar rezultatul rămâne incert. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Entertainment » Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp: "Nu m-a împins şi nici nu m-a aruncat pe vreo scară"