Antena Meniu Search
x

Video Johnny Depp, interviu exclusiv pentru Observator: "Vreau să fac doar filme care înseamnă ceva pentru mine". Cum s-a apucat de cântat: experienţa care l-a marcat la 11 ani

Unul dintre cei mai faimoşi actori ai lumii a ajuns la Bucureşti! A jucat în peste 50 de filme, a primit zeci de premii, a câştigat Globul de Aur şi este îndrăgit de fanii din întreaga lume pentru rolurile memorabile pe care le-a avut. Johnny Depp a vorbit în exclusivitate pentru Observator despre cariera lui, pasiunea pentru muzică, dar şi despre România, ţara la care se întoarce cu drag. Superstarul mondial va concerta alături de formaţia Hollywood Vampires, din care fac parte Alice Cooper şi Joe Perry mâine la Romexpo.

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 24.07.2023, 21:52

Vezi și

Cunoscut în toată lumea pentru rolul Căpitanului Jack Sparrow din filmele Piraţii din Caraibe, Johnny Depp a creat una dintre cele mai iubite serii din istoria cinematografiei. De rolul de tată este, însă, cel mai mândru.

Johnny Depp, actor: Este singurul lucru pe care l-am făcut în viaţă şi merită totul. Cât despre personaje, depinde de stare, sunt personaje sigure, spre exemplu, poţi intra în pielea personajului căpitanului Jack foarte simplu. Acele personaje pot vorbi într-un fel în care eu nu pot, pot spune lucruri pe care eu nu le pot spune. Poate fi puţin ciudat, într-adevăr? Nu chiar. 

Actorul Johnny Depp are o carieră de succes de mai bine de 4 decenii

La începutul anilor '90 a devenit cunoscut odată cu interpretarea rolului lui Edward Mâini-de-foarfecă. Filmul a marcat şi prima colaborare a lui Depp cu regizorul şi producătorul american Tim Burton. A urmat apoi musicalul "Sweeney Todd" şi filmul Alice in Wonderland, în care Depp l-a intepretat pe Pălărierul Nebun. Ultimul film, "Jeanne du Barry", a marcat prima apariție pe covorul roșu a lui Johnny Depp de la victoria în instanță în faţa fostei soţii. A fost primit de publicul de la Cannes cu 7 minute de aplauze.

Pe acelaşi subiect

Johnny Depp: Voi regiza un film în septembrie, este despre două zile din viaţa lui Amedeo Modigliani. Vreau să fac doar filme care înseamnă ceva pentru mine sau înseamnă ceva pentru cariera mea de actor. Dar muzica, să scrii un cântec nu depinde de o echipă întreagă, de o mulţime de bani investiţi în asta,

Actorul a avut si un mesaj pentru fanii tineri din Romania.

Johnny Depp: Mergi pe drumul tău, indiferent de circumstanţe, stai pe drumul tău şi nu lăsa pe nimeni să te descurajeze.

Johnny depp îşi împarte viaţa între filme şi muzică

Johnny Depp: Eram la semafor cu părinţii mei, eram pe scaunul din spate şi aveam 12 ani sau 11 şi o formaţie cânta într-o parcare a unui magazin şi erau gălăşioşi. Cred că atunci cântau Dream On. Când i-am văzut pe băieţi pe scenă am zis: Trebuie să iau o chitară!

Johnny Depp va cânta mâine la Romexpo cu trupa Hollywood Vampires, din care fac parte Alice Cooper, Joe Perry şi Tommy Henriksen. Concertul este primul din turneul de 2 luni în Europa.

Alice Cooper: Acesta va fi primul show din turneu, chiar aici. Deci, toată lumea va putea vedea toate lucrurile noi, toată noua punere în scenă şi multe câtece noi.

Concertul este primul din turneul pe care trupa îl va avea timp de 2 luni în Europa. Fanii vor putea asculta melodii de pe ambele albume ale trupei.

Prima vizită în România a trupei Hollywood Vampires a avut loc acum 7 ani

La prima vizită în România în urmă cu 7 ani, cei 4 s-au îndrăgostit de ţara noastră.

Alice Cooper: Hollywood Vampires trebuia să meargă la Castelul lui Dracula, era important pentru noi să facem asta. Am avut cina acolo şi era un om îmbrăcat ca Vlad, ne-a spus toată istoria, nu voiam să stau acolo toată noaptea. A fost foarte frumos, am fost în Munţii Carpaţi, minunat. 

Mesajul trupei Hollywood Vampires pentru publicul din românia?

Alice Cooper: Suntem Hollywood Vampires şi vrem să vă vedem la spectacol. Şi ai face bine să fii acolo pentru că ştim unde locuieşti. 

Johnny Depp: Suntem foarte încântaţi să fim aici şi sperăm că lumea va veni să vadă spectacolul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Johnny Depp, interviu exclusiv pentru Observator: "Vreau să fac doar filme care înseamnă ceva pentru mine". Cum s-a apucat de cântat: experienţa care l-a marcat la 11 ani