Antena Meniu Search
x

Dantura lui Johnny Depp a stârnit val de critici în mediul online, după apariția pe covorul roșu de la Cannes: "A uitat să se spele pe dinți în dimineața asta"

Dantura lui Johnny Depp a stârnit val de reacții în rândul fanilor, după ce actorul și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, marți.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 13:20

Actorul, în vârstă de 59 de ani, a primit ovații timp de șapte minute la premiera filmului său „Jeanne du Barry”, după ce procesul cu Amber Heard a fost un succes. Fosta soție i-a plătit daune de 8 milioane de dolari, potrivit DailyMail.

Fanii au observat însă un detaliu de la care nu s-au putut abține să nu comenteze: dantura. Mai mulți dintre ei au criticat modul în care arată dinții actorului, dantura lui Depp având semne vizibile de degradare. Majoritatea spun că seamănă chiar cu personajul principal pe care l-a jucat în Pirații din Caraibe, Jack Sparrow.

Johnny Depp a semnat recent un contract de 20 de milioane de dolari cu Dior, datorită aspectului și farmecului său uimitor. Dar, spre deosebire de multe vedete de la Hollywood, actorul a evitat să cheltuiască mii de euro pe fațete. Fanii l-au îndemnat pe Depp să meargă la dentist.

Val de critici după apariția pe covorul roșu de la Cannes

Pe acelaşi subiect

Foarte, foarte, foarte inspirat să mă spăl pe dinți, să folosesc ața dentară de fiecare dată când văd o poză cu Johnny Depp la Cannes”, a spus un utilizator.

@Dior Johnny Depp trebuie să vadă un dentist. Dinții îl fac să pară bolnav, a scris un altul.

„Dinții lui Johnny Depp par să putrezească”, a spus un al treilea.

Se pare că Johnny Depp a uitat să se spele pe dinți în dimineața asta”, se spunea într-un alt tweet.

Johnny Depp este cunoscut pentru că și-a transformat zâmbetul în funcție de rolurile pe care le joacă. Pentru Pirații din Caraibe, actorul și-a placat dinții cu aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Dantura lui Johnny Depp a stârnit val de critici în mediul online, după apariția pe covorul roșu de la Cannes: "A uitat să se spele pe dinți în dimineața asta"