Antena Meniu Search
x

Video Mădălina Ghenea a luat cina cu celebra Sophia Loren. Asemănarea izbitoare observată de fanii celor două actrițe

Mădălina Ghenea este din nou în centrul atenţiei. Frumoasa româncă a luat cina cu celebra Sophia Loren, cea pe care a avut şansa să o interpreteze în filmul House of Gucci. Întâlnirea a avut loc la deschiderea restaurantului Sophiei Loren din Milano, unde Ghenea a fost pe lista invitaţilor. Fanii au avut astfel ocazia să observe asemănarea izbitoare dintre cele două.

de Redactia Observator

la 11.10.2022, 17:27

Vezi și

Sophia Loren, în vârstă de 88 de ani, a fost prezentă la inaugurarea restaurantului din Milano care îi poartă numele. Este vorba despre al doilea local din Italia la care celebra actriţă este parteneră. Evident, la marea deschidere, a fost întâmpinată de zeci de fani entuziasmaţi. 

Sosirea Sophiei Loren nu a fost singurul moment important al serii. La inaugurarea localului au fost invitate mai multe celebrităţi, precum cântăreţul Fedez, bloggerul italian Chiara Ferragni şi chiar fostul premier, Silvio Berlusconi, revenit în centrul atenţiei. Nu a lipsit nici Mădălina Ghenea, românca a cărei asemănare cu celebra artistă a atras atenţia presei din peninsulă. 

Iar cina de aseară a fost un nou prilej pentru ca fanii să vadă cât de mult seamănă Mădălina cu tânăra Sofia Loren. Mădălina Ghenea, care a fost comparată încă de la începutul carierei cu diva Italiei, a jucat rolul acesteia în producţia de succes Casa Guci. 

Rezervată atât în privinţa vieţii personale, cât şi a proiectelor în care este implicată, Mădălina Ghenea a evitat să vorbească însă despre viitorul ei profesional. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Mădălina Ghenea a luat cina cu celebra Sophia Loren. Asemănarea izbitoare observată de fanii celor două actrițe