Antena Meniu Search
x

Video Madonna regretă operaţiile estetice făcute. Cum a reacţionat după valul de critici în urma apariţiei la premiile Grammy

Madonna îşi vrea chipul înapoi. Fără injecţii, operaţii sau implanturi, cântăreaţa vrea să se revină la o variantă cât mai apropiată de forma naturală. Apropiaţii spun că artista a fost extrem de afectată după valul de critici provocat de apariţia sa de la premiile Grammy când a fost aproape de nerecunoscut. 

de Redactia Observator

la 08.04.2023, 20:30

Vezi și

Are 64 de ani şi, presiunea de a arăta mereu impecabil în faţa reflectoarelor, şi-a spus cuvântul şi în cazul ei. Madonna s-a desfigurat din cauza operaţiilor estetice. Acum, ar vrea să revină la trăsăturile de odinioară. Totul ar fi pornit după ce artista a fost de nerecunoscut la premiile Grammy din februarie. Valul de critici a fost necruţător. 

Madonna: Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor mei pentru susţinerea din ultimele zile, vreau să ştiţi că apreciez. 

La câteva zile după eveniment, a apărut şi prima declaraţie a Madonnei.  

Madonna: Sunt prinsă în strălucirea vârstei și a misoginiei care pătrunde în lumea în care trăim. 

Nu m-am scuzat niciodată pentru alegerile creative pe care le-am făcut sau pentru modul în care arăt sau mă îmbrac şi nu o să o fac acum. 

Artista a postat o fotografie pe Twitter în care ironiza reacţiile fanilor

Deşi nu a recunoscut niciodată în mod public că a apelat la operaţii estetice, artista a declarat în mod repetat că nu este împotriva intervenţiilor. În ultimii ani, înfăţişarea Madonnei s-a schimbat dramatic.

Madonna: Abia aştept să organizez spectacolul şi să sărbătoresc cu fiecare dintre voi ultimii 40 de ani ai carierei mele. Apreciez totul şi nu iau nimic ca şi cum mi s-ar cuveni. Mulţumesc! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Madonna regretă operaţiile estetice făcute. Cum a reacţionat după valul de critici în urma apariţiei la premiile Grammy