Antena Meniu Search
x

Video Mesaj cutremurător publicat de Justin Bieber: "Am paralizie completă pe jumătate din faţă"

Mesaj video cutremurător publicat de Justin Bieber. Artistul a arătat fanilor simptomele bolii rare de care suferă şi care l-au obligat să îşi suspende turneul pe termen nelimitat.

de Redactia Observator

la 11.06.2022, 20:32

Vezi și

În mesajul său, vedeta de 28 de ani dezvăluie că suferă de sindromul Ramsay Hunt care produce paralizie uneori completă şi permanentă a feţei şi poate duce la pierderea auzului. Bieber nu ştie când va putea să-şi reia turneul global care cuprindea 130 de concerte. În luna martie, soţia lui Justin, Hailey, a fost spitalizată din cauza unui cheag de sânge la creier care i-a provocat simptome similare unui atac de cord.

"Sufăr de acest sindrom numit sindromul Ramsay Hunt. Este provocat de un virus care atacă nervii din ureche. După cum puteţi vedea nu pot să clipesc cu ochiul acesta, nu pot să zâmbesc cu partea aceasta a feţei şi această nară nu se mişcă. Am paralizie completă pe această parte a feţei mele. Evident trupul meu îmi spune că trebuie să iau o pauză. Sper să înţelegeţi. Trebuie să mă odihnesc pentru ca faţa mea să revină la normal. Nu ştim cât va dura, dar sper să fie în regulă. Am încredere în Dumnezeu! Vă iubesc. Pace tuturor!", a fost mesajul lui Justin Bieber pe contul său Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Mesaj cutremurător publicat de Justin Bieber: "Am paralizie completă pe jumătate din faţă"