Antena Meniu Search
x

Video Miss USA și Miss Teen USA au renunțat la coroane. Decizia neaşteptată ar fi venit din cauza tratamentului organizatorilor

Statele Unite au rămas fără regine ale frumuseţii. Săptămâna aceasta, atat Miss SUA, cat şi tânăra care a câştigat titlul la categoria adolescente, au renunţat la coroane. Fetele, de 17 şi 24 de ani, nu au oferit un motiv clar pentru decizia surprinzătoare, însă mai multe voci spun că oficialii le supuneau unui program infernal. 

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 21:14

Vezi și

Noelia şi Uma Sofia au fost încoronate regine ale frumuseţii la sfârşitul lunii septembrie. După jumătate de an, ambele au renunţat la titulatură. Prima a fost Noelia. Tânăra de 24 de ani nu a dat detalii despre motivele care au împins-o să ia o astfel de decizie, însă şi-a sfătuit urmăritorii de pe Instagram să nu-şi compromită pentru nimic în lume sănătatea fizică şi mintală. 

"Speranța mea este că voi continua să-i inspir pe alții să rămână statornici, să-și prioritizeze sănătatea mintală, să pledeze pentru ei și pentru alții folosindu-și vocea și să nu se teamă niciodată de ceea ce le rezervă viitorul, chiar dacă e nesigur", a scris fosta Miss

După numai două zile, exemplul i-a fost urmat şi de cea încoronată Miss Teen USA, Uma Sofia Srivastava. Tânăra a spus că valorile ei personale nu se mai aliniază pe deplin cu cele ale organizaţiei care i-au oferit premiul. 

Thom Brodeur, antrenor: Nu a avut probleme de sănătate înainte sau în timpul Miss Utah sau Miss USA, așa că ce s-a întâmplat de atunci? Ce a fost aşa de diferit încât să ajungă la un punct în care, după opt ani de pregătire, să spună acum că nu mai poate face asta.

Pe acelaşi subiect

În spatele deciziilor ar sta însă tratamentul organizatorilor. 

Claudia Egelhart, fost director de Social Media: Sunt trimise e-mailuri şi mesaje text la toate orele din zi și din noapte. Și nu știu despre voi, dar aşa definesc eu hărțuirea. Ea a demisionat din cauza problemelor de sănătate mintală cauzate de conducerea Miss SUA.

Este punctul culminant al unui scandal cu care oficialii care organizează concursul de frumuseţe se confruntă de mai mai mulţi ani. Anul trecut, Directorii Miss SUA şi-au dat demisiile după acuzaţii de abuz sexual şi hărţuire. 

Dani Walker, expert în concursurile de Miss: Faptul că s-a ajuns într-un punct în care au ales să facă un pas fără precedent în istoria organizației și să se retragă spune foarte multe despre organizație. 

Noua conducere nu a vrut să comenteze prea mult gestul celor două tinere. Spune doar că le respectă decizia şi au anunţat că pentru Miss USA au găsit deja o înlocuitoare care  va fi încoronată săptămâna viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Entertainment » Miss USA și Miss Teen USA au renunțat la coroane. Decizia neaşteptată ar fi venit din cauza tratamentului organizatorilor