Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video MTV's Video Music Awards 2024. Sabrina Carpenter a câştigat la categoria piesa anului, cu melodia Espresso. Show excepțional la New York

A fost noaptea muzicii la New York! Ceremonia MTV Music Awards a adunat cele mai mari nume din industria muzicală. Printre vedetele serii s-au numărat Post Malone, Katy Perry şi evident, Taylor Swift, care a plecat acasă cu cele mai multe premii. Celebra melodie Water i-a adus cântăreţei Tyla primul ei premiu MTV. 

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 07:35

Seara premiilor MTV a oferit un spectacol incendiar. Eminem a deschis spectacolul cu "Houdini", înainte ca artista country Jelly Roll să i se alăture pentru colaborarea lor de succes "Somebody Save Me".

Getty Images

Megan Thee Stallion, gazda principală a ediţiei de anul acesta, a făcut furori. Rapperiţa a surprins publicul cu un moment inedit, inspirat din celebrul videoclip al lui Britney Spears, "I'm a Slave 4 U". Îmbrăcată într-o ţinută în verde şi albastru și cu un șarpe înfășurat în jurul ei, Megan a stârnit hohote de râs în sală: "Nu cunosc șarpele ăsta, șarpele ăsta nu mă cunoaște. Doamne!"

Articolul continuă după reclamă

Getty Images

Celebra melodie Water i-a adus cântăreţei Tyla primul ei premiu MTV la categoria Afrobeats. Şi Sabrina Carpenter a câştigat la categoria piesa anului, cu melodia Espresso. În aceeaşi seară, ea a cântat single-urile de succes "Please Please Please Please", "Taste" şi "Espresso" în timp ce a dansat cu un om lună şi un extraterestru.

Getty Images

Taylor Swift, cel mai premiat artist din istoria premiilor MTV

Taylor Swift a fost şi ea în centrul atenției, având nu mai puțin de 12 nominalizări. Artista a pus mâna pe cele mai multe trofee, devenind astfel cel mai premiat artist din istoria premiilor MTV. Printre titluri se numără artistul anului, videoclipul anului şi cea mai bună colaborare, cu melodia Fortnite, interpretată alături de Post Malone.

Getty Images

Tot Taylor a tinut si un discurs emoționant, prin care a adus un omagiu victimelor atacurilor din 11 septembrie: "Trezindu-mă în această dimineață în New York pe 11 septembrie, m-am gândit la ceea ce s-a întâmplat acum 23 de ani. La toți cei care au pierdut o persoană dragă și la toți cei pe care i-am pierdut noi. Acesta este cel mai important lucru astăzi".

Unul dintre cele mai speciale momente ale serii a fost oferit de Katy Perry, care a fost onorată cu premiul MTV Video Vanguard. Artista a ţinut apoi un show live electrizant.

Getty Images

Surprizele nu s-au oprit aici! Rapperul Flavor Flav i-a oferit gimnastei Jordan Chiles o medalie de bronz specială, în locul celei pe care a pierdut-o la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ținute spectaculoase pe covorul roșu

Pe lângă prestaţiile de pe scenă, vedetele au fost atente şi la ţinutele pe care le-au purtat pe covorul roşu. Anitta a strălucit în rochia sa albă ce i-a pus în evidenţă formele corpului. La polul opus, cântăreţul Shawn Mendes a întors toate privirile prin simplitate. A optat pentru un costum negru elegant. 

Cea de-a 40-a ediţie a VMA a avut loc la UBS Arena, pe Long Island din New York. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Entertainment » MTV's Video Music Awards 2024. Sabrina Carpenter a câştigat la categoria piesa anului, cu melodia Espresso. Show excepțional la New York