Antena Meniu Search
x

Galerie foto "O stea strălucitoare care s-a dus prea devreme". Faye Fantarrow, o cântăreaţă din UK, moartă la doar 21 de ani după ce a pierdut lupta cu o formă rară de cancer cerebral

Faye Fantarrow, cântăreaţa şi compozitoarea britanică al cărei album de debut a fost produs de Dave Stewart, fondatorul trupei Eurythmics, a murit săptămâna trecută din cauza unei tumori cerebrale. Ea avea 21 de ani. Tânăra artistă a murit acasă, la un an după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de tumoră cerebrală, a anunţat vineri mama ei, Pam Fantarrow. Cântăreaţa se luptase deja cu succes de două ori cu cancerul în copilărie, conform News.ro.

de Adrian Popovici

la 02.09.2023, 15:03

Dave Stewart a fost mentorul lui Faye Fantarrow, care provenea din acelaşi oraş din nordul Angliei ca şi el, Sunderland. În februarie anul trecut, el i-a produs primul album, „AWOL”, care cuprinde şapte piese, şi l-a lansat la casa lui de discuri.

"Nu am cuvinte să spun cât de devastat am fost când Faye a aflat că are o tumoare cerebrală foarte agresivă. Tocmai avusesem o vară creativă incredibilă", a declarat Dave Stewart într-un comunicat.

Cariera muzicală a lui Faye Fantarrow era înfloritoare. Născută în 2002, cântăreaţa a fost considerată un talent de urmărit de către BBC şi câştigase un premiu în 2021. Ea lansase, de asemenea, o campanie de strângere de fonduri pentru a-şi finanţa tratamentul.

"Lucrurile rareori merg conform planului", a declarat Faye Fantarrow la momentul lansării „AWOL”. "Dar ambiţia mea a fost întotdeauna să scriu, să cânt şi să interpretez. Şi am fost destul de norocoasă să pot face asta". 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anunţul legat de dispariţia artistei de 21 de ani a fost făcut pe reţelele de socializare, iar mulţi dintre fanii ei au ales să-şi transmită omagiile şi sprijinul pentru rudele acesteia pe pagina ei de Twitter. 

"Îmi pare rău pentru prieteni și familie, o veste atât de tristă. O stea strălucitoare care s-a dus prea devreme", a scris unul dintre fani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » "O stea strălucitoare care s-a dus prea devreme". Faye Fantarrow, o cântăreaţă din UK, moartă la doar 21 de ani după ce a pierdut lupta cu o formă rară de cancer cerebral