Antena Meniu Search
x

Festivalul Summer in the City: Robbie Williams, Jason Derulo și Abby Roberts, pe scena de la ROMEXPO

Prima ediţie a festivalului Summer in the City (18-19 august) va avea loc în incinta Romexpo, Bd. Mărăşti, 65-67, Bucureşti, iar porţile de acces se vor deschide la ora 15.00, pentru a evita cozile şi aglomeraţia, şi se vor închide, în fiecare zi, la ora 23.00. Tinerii artişti Abby Roberts, Nicole Cherry, Eva Timush, DJ Orkun Bozdemir fac parte din line-up.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 08:44

Robbie Williams
Festivalul Summer in the City: Robbie Williams, Jason Derulo și Abby Roberts, pe scena de la ROMEXPO - Profimedia Images (arhivă)

Abby Roberts, un fenomen mondial în industria beauty şi divertisment va urca pe scenă sâmbătă, 19 august la Summer in the City! Solista britanică în vârstă de numai 22 de ani, Abby Roberts este deja o "vedetă" a generaţiei sale care şi-a câştigat popularitatea pe reţelele sociale prin talentul său de make-up artist şi conţinutul original de divertisment pe Tik-Tok. Cu o abordare inovatoare şi captivantă, Abby a reuşit să atragă milioane de urmăritori în întreaga lume şi să devină un influencer de referinţă în domeniul frumuseţii pe reţelele de socializare, dar mai ales a entertainment-ului. Pe scena de la ROMEXPO vor răsuna: single-ul principal „Paramaniac", piese precum „Cigarette Burns" şi „Video Girl".

DJ Orkun Bozdemir cu o experienţă de peste 15 de ani în muzica de clubbing din Turcia, dar şi a festivalurilor din toată lumea va cânta vineri, 18 august, imediat după concertul artistului Jason Derulo.

Nicole Cherry, primul artist român confirmat la Summer in The City

Tot vineri, va urca pe scenă Nicole Cherry, primul artist român confirmat la Summer in The City, artistă iubită si admirată de tot publicul tânăr din România. Cu peste 200 de mii de subscriberi şi 120 milioane de vizualizări pe Youtube, solista-fenomen în vârstă de numai 24 de ani este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter şi actriţă.

Pe acelaşi subiect

Cu nenumărate melodii în topurile radio şi TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube şi de fani pe social media, Nicole s-a poziţionat în cei 10 ani de carieră ca un artist top. „Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Totodată, ea a participat la emisiunea „Te Cunosc de Undeva”) şi a apărut în filmul „Romina, VTM”.

Robbie Williams și Jason Derulo vor cânta la ROMEXPO

Pe 19 august, publicul din România va avea ocazia să îl revadă pe muzicianul britanic Robbie Williams. Cu o carieră de excepţie (25 de ani de la debutul solo) şi un statut de superstar internaţional, Robbie Williams vine pregătit după o vară incendiară, plină de concerte în Europa, pentru a promova cel mai recent album al său „XXV”, o compilaţie de hit-uri clasice, reorchestrate.

Scena artistului va fi dotată cu tehnologii inovative, inclusiv ecrane LED uriaşe, de 22 m x 8 m, însoţite de două ecrane laterale. În plus, artiştii vor avea parte de trei spaţii pentru schimbarea costumelor, recuzită de scenă creativă şi trei urmăritoare profesionale pentru a evidenţia fiecare moment al show-ului.

Jason Derulo, premiat cu un număr record de 14 discuri de platină, artist, antreprenor şi senzaţie a Tik-Tok-ului va aduce party-ul pe scena Romexpo vineri, 18 august! Jason Derulo s-a impus încă din anii 2000 ca o "forţă" globală a peisajului pop internaţional. A dat lovitura în muzică la numai 20 de ani, iar de atunci a vândut 250 de milioane de single-uri în întreaga lume, cel mai faimos dintre acestea fiind "Watcha Say" care s-a vândut într-un număr record de 200 de milioane de discuri. Un artist multipremiat, Jason Derulo a lansat o pleiadă de single-uri iconice: "Wiggle", "Talk Dirty", "Want to Want Me", "It Girl", "În My Head", "Ridin' Solo", aducând pe scenele internaţionale un entuziasm "contagios", dragostea pentru muzică, distracţie şi dans!

Editors se alătură line-up-ului festivalului Summer in the City, aducând un val de energie, muzică brit-pop-rock şi indie, zilei de 19 august. Cunoscută pentru sunetul intens şi unic, trupa britanică revine în ţară cu noul lor single „Heart Attack", lansat în premieră anul acesta. 

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: SummerCity.ro şi IaBilet.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Festivalul Summer in the City: Robbie Williams, Jason Derulo și Abby Roberts, pe scena de la ROMEXPO