Antena Meniu Search
x

Video Summer Well 2023. Tinerii au defilat în ţinutele alese atent pentru festival: "Întotdeauna mi-a plăcut să mă îmbrac altfel"

Emoţii de neuitat se simt şi în seara asta la festivalul Summer Well, de pe Domeniul Ştirbey din Buftea. Ieri, în prima zi a festivalului, peste 30.000 de oameni s-au distrat pe muzica trupei Florence and The Machine - aflată pentru a doua oară în România. Nu doar artiştii au atras toate privirile. Cei care s-au simţit creativi şi-au ales ţinute şi machiaje care să îi introducă şi mai bine în atmosfera de festival.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 12.08.2023, 19:59

Vezi și

Florence Welch: E atât de minunat să fiu din nou în România! Ne simţim atât de bine primiţi aici! Ne simţim ca acasă, în această seară! Mulţumim!

Trupa britanică Florence and The Machine a ţinut capul de afiş în prima seară de festival. Mii de fani au cântat şi au dansat în timpul concertului. "E exact cum mă aşteptam, e energică, e puternică, e foarte fain!", spune un participant la festival.

Jean Gavril, cântăreţ: Ăsta mi se pare cel mai chill festival dintre toate. Am venit sa văd Florence and The Machine, Grennan, Royksopp şi să mă întâlnesc cu prieteni, că asta e musai.

Petrecăreţii au defilat în ţinute atent pregătite pentru festival

Pe acelaşi subiect

Şi astăzi domeniul Știrbey a fost plin de viaţă. Până să înceapă concertele, petrecăreţii au defilat în ţinute atent pregătite pentru festival. Machiajul a fost punctul de rezistenţă al fetelor. 

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Pălăriile şi accesoriile colorate, precum tatuajul, completează perfect ţinutele de festival. 

Tânără: Este fusta mea foarte dragă, pe care am urcat-o ca tip rochiţă. Şi, de asemenea, îmi plac bustierele foarte mult. Întotdeauna mi-a plăcut să mă îmbrac altfel. 

Summer Well 2023 continuă până duminică seară

Tânăr: Am început de la cămaşa asta pe care mi-am făcut-o singur în mare parte. Blugii îi am din clasa a 10-a, acum am terminat şi facultatea. Bocancii sunt de la un brand mass market. Un lănţişor pe care îl port pentru că mă inspiră şi face parte din mine.  

Festivalul cât o vacanţă continuă până mâine seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Summer Well 2023. Tinerii au defilat în ţinutele alese atent pentru festival: "Întotdeauna mi-a plăcut să mă îmbrac altfel"