Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Summer Well 2024. Ce artişti vor urca pe scena festivalului în cea de a 13-a ediţie 

Domeniul Ştirbey de lângă Bucureşti se pregăteşte să îmbrace hainele de festival! A 13-a ediţie Summerwell începe mâine cu artişti de excepţie, scene uluitor decorate şi surprize marca Antena 1. Trupele Keane, Royal Blood şi Nothing but Thieves sunt cap de afiş în acest an, aşa că se anunţă o ediţie de-a dreptul electrizantă!

de Ingrid Tîrziu

la 08.08.2024 , 20:53

Este agitaţie mare, încă, pentru că suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cea de-a 13-a ediţie de Summer Well. O ediţie care se anunţă de-a dreptul electrizantă, pentru că pe scenă vor urca trupe care nu au mai concertat în România: Keane şi Royal Blood, cu milioane de fani în toată lumea. Cap de afiş este şi trupa Nothing but Thieves, care se reîntoarce pe scena Summer Well pentru un show de neuitat. 

Artiştii care vor urca pe scena festivalului Summer Well 2024

Este deja tradiţie faptul că ne aflăm pe Domeniul Ştirbey, care arată spectaculos şi anul acesta. Mâine, organizatorii festivalului pun la dispoziţia spectatorilor, de la ora 15:30, o linie specială de autobuze între Piaţa Chibrit şi Buftea. Un bilet costă 25 de lei, dar poţi să ajungi şi cu trenul până la Mogoşoaia. 

Vezi și

În toate cele trei zile de festival, pe această poartă, emblematică de altfel pentru Summer Well, vor intra peste 90.000 de oameni din toată lumea, care se vor bucura de muzică bună, de multă culoare, dar şi de experienţe culinare inedite. 

Pe acelaşi subiect

Summer Well va avea cinci scene pe care vor răsuna ritmurile celor mai aşteptaţi artişti. 

Trupa britanică Keane va veni pentru prima dată în România. Hitul lor, Everybody's Changing, se va auzi aici, pe scena principală de la  Summer Well. 

Un abonament pentru toate cele trei zile costă 475 de lei

"Emoţiile par să crească pe măsură ce înaintăm cu festivalul, pentru că sunt din ce în ce mai multe lucruri de care trebuie să ţii cont, festivalul creşte, experienţa e din ce în ce mai complexă. Mâine deschidem porţile la patru după-amiaza, invit lumea să vină cât mai devreme pentru a face o hartă a festivalului", spune John Varbiu, fondator Summerwell.

De mâine până duminică, Antena a pregătit experienţe inedite la Summerwell. 

Poţi să intri în universul Asia Express sau în pielea unui pilot de Formula 1. Iar una dintre surprize va fi cu siguranţă un deliciu.

Şi surprizele culinare au un alt gust în acest an la Summer Well, pentru că chefii Orlando Zaharia, Alexandru Sautner şi Ştefan Popescu vor fi prezenţi aici şi vor găti pentru festivalieri. Vorbim despre patru preparate speciale, gătite pentru festival. 

Organizatorii au pus la dispoziţia publicului autobuze speciale din Capitală, care vor circula pe toată durata festivalului. De 13 ediţii, misiunea Summer Well a rămas aceeaşi: să creeze un festival ca o vacanţă. 

Ingrid Tîrziu Like

Cred că sunt în locul în care mi-am dorit să fiu dintotdeauna: în faţa voastră, vorbind despre oameni şi întâmplările lor.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Entertainment » Summer Well 2024. Ce artişti vor urca pe scena festivalului în cea de a 13-a ediţie