Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Unforgettable Festival. Lara Fabian a revenit în România şi a încântat publicul alături de bunul ei prieten, Garou. Cine a fost invitata specială

Lara Fabian a revenit în România pentru a concerta la București pe scena festivalului Unforgettable. Artista a reușit să strălucească și de această dată iar publicul s-a putut bucura de o adevărată experiență muzicală. Ce-a de-a doua noapte a festivalului și-a propus să prezinte farmecul Franţei aducând pe scenă artiști iubiți și renumiți în toate colțurile lumii, precum Lara Fabian și Garou. 

de Eduard Marin

la 15.09.2024 , 08:24

Lara Fabian, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii francofone, a reuşit să ofere publicului în ce-a de-a doua noapte a festivalului, o adevărată călătorie muzicală în inima Franţei. De-a lungul anilor, artista a reuşit să vândă la nivel global peste 32 de milioane de înregistrări, fiind cea mai bine vândută artista de origine belgiană din toate timpurile.

Spectacol pentru toate gusturile

Lara Fabian, diva cu voce de aur, a reușit și de această dată să ofere publicului un adevărat spectacol de neuitat alături de Orchestra Operei Naționale București.  

Vezi și

Artista a atins faima internațională în 1994 cu albumul "Carpe diem", care a devenit de aur la doar trei săptămâni de la lansare. În timpul spectacolului au existat şi mai mulţi invităţi surpriză. Laura Bretan a cântat alaturi de Lara, spre bucuria enormă a publicului. Iar împreună cu bunul său prieten, Garou, cântăreaţa a interpretat melodia "Sous le vent". 

Spectacolul a ridicat tot publicul în picioare, iar artişii au fost răsplătiţi cu o ploaie de aplauze. Astăzi mult aşteptata cântăreaţă Jessie J va urca pe scena festivalului Unforgettable. 

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Entertainment » Unforgettable Festival. Lara Fabian a revenit în România şi a încântat publicul alături de bunul ei prieten, Garou. Cine a fost invitata specială