Antena Meniu Search
x

Video Vedete şi noi trailere la cel mai mare Comic-Con: Care sunt cele mai aşteptate producţii din 2023

Cea mai mare Convenţie Comic-Con a anului şi-a închis porţile. După doi ani fără public din cauza pandemiei, evenimentul de la San Diego a fost un prilej pentru starurile de la Hollywood din filmele SF sau cu super-eroi să se revadă cu fanii.

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 08:30

Vezi și

Fanii au fost răsfăţaţi cu trailere şi veşti noi pentru numeroase producţii Marvel, pentru cel mai aşteptat serial al anului "Ring of Power'', dar şi pentru următorul capitol din povestea lui ''John Wick''.

Aceştia mai au de aşteptat până în primăvara anului viitor lansarea celui de-al patrulea film al francizei ''John Wick'', dar au primit cu multe aplauze şi ovaţii fiecare noi detalie oferit de Keanu Reeves despre film.

Actorul canadian şi-a făcut o apariţie surpriză la unul dintre panouri pentru a face acest anunţ şi s-a aşezat în genunchi în spatele mesei pentru că organizatorii nu îi pregătiseră niciun scaun.

Fanii au avut ocazia să îl revadă pe Keanu în cadrul panoului pentru lansarea continuării benzii sale desenate BRZRKR.

Pe acelaşi subiect

Keanu Reeves, actor: „Aveam această idee de a crea un personaj care să poată să facă găuri cu pumnul în pieptul oamenilor şi apoi să le smulgă braţele. Nu, nu, acela nu e John Wick.”

Aşteptate cu sufletul la gură au fost şi prezentările celor de la Marvel. Al doilea film din seria ''Black Panther", numit "Wakanda Forever'', aduce un tribut lui Chadwick Boseman încă din trailer, unde vedem un mural dedicat personajului interpretat de actorul decedat în 2020. Acesta va fi ultimul film Marvel lansat în 2022, pe 11 noiembrie.

2023 va aduce pentru Marvel noi filme

Ant Man, Captain America, Daredevil, Blade, dar şi ultimul film din saga "Guardians of the Galaxy''.

Chris Pratt, actor: “Se extinde şi mai mult în exterior, exponenţial, precum cosmosul. Este o oportunitate să spui pe atât de multe poveşti pe cât vrei şi să dai ocazii unui grup de povestitori şi actori extraordinari să se afirme.”

Rivalii de la DC Comics au prezentat fanilor un nou trailer pentru Black Adam, prezentat chiar de Dwayne ''The Rock'' Johnson, costumat în personajul pe care îl interpretează.

Comic-Con-ul a adus şi un moment mult aşteptat pentru fanii lumii lui Tolkien: primul trailer al noului serial ''The Ring of Power''.

Serialul care va avea premiera pe 2 septembrie este şi cel mai scump produs vreodată. Cinci sezoane au costat studioul 1 miliard de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Vedete şi noi trailere la cel mai mare Comic-Con: Care sunt cele mai aşteptate producţii din 2023