Antena Meniu Search
x

Video Vedetele din România au intrat în Casa Dragonului. Continuarea seriei Urzeala Tronurilor va avea premiera în 22 august

Vedetele din România au avut parte de o previzionare a primului episod din Casa Dragonului. Înaintea lansării oficiale din America. Curioşi fiind să vedem cine este fan înrăit a domniei Casei Targaryen şi cine este total străin de subiect, dar îndeajuns de deschis să intre în poveste, am rugat-o pe Ela Prodan să lanseze nişte întrebări, la eveniment. 

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 16:26

Vezi și

Cornel Ilie: Sunt mare fan al genului, dar nu am văzut Urzeala Tronurilor şi tot timpul mi-am spus că trebuie să îl văd pentru că toată lumea în jur vorbea despre serial. Deci e un moment foarte bun să încep pentru că acum povestea ştiu că se întâmplă înaintea serialului şi atunci e momentul foarte potrivit să văd un serial pe care l-a văzut toată lumea. 

Ionuţ "Oase" Dongo: Da, m-am uitat la tot, îl ştiu pe de rost şi chiar sunt curios ce se întâmplă în seria asta, cu 200 de ani în urmă. Sunt exact genul ăla care, dacă apare un serial care îmi place, îmi iau tricou, fac masă special ca să ne uităm la episod, sunt acolo. 

Alexandra Ungureanu: A fost late crush. Eu am refuzat şi când m-a prins am vazut 5 sezoane într-o săptămână, m-am închis în casă practic. Avem nevoie de astfel de poveşti. Mai ales o serie atât de bună merită o continuare.

Rodica Lazăr: Nu sunt chiar cea mai mare fană a serialului. Sincer, cred ca v-a fi surpinzător. Nu m-am uitat la niciun trailer şi abia aştept să văd primul episod. 

SPEAK: Sunt cred cel mai mare fan al seriei, dar mi-a creat repulsie şi n-am mai vrut să mă uit la el. Şi după aia am bagat-o şi pe Ştefania În curentul ăsta şi acum e unul dintre serialele noastre preferate. Casa Dragonului cred că e mult mai complex, nu ştiu, de obicei nu caut. O să stau acolo într-un cocon din asta şi nici musca nu se aude. 

Giulia Anghelescu: Sunt o fană înrăită. Vă rog aplauze. L-am văzut şi  a doua oară şi a treia oară. Toate sezoanele. Practic n-am dormit câteva săptămâni la rand. Eu am văzut deja primul episod la premiera din Amsterdam şi nu pot să vă spun decât că o să fiţi surprinşi în cel mai plăcut mod posibil. O să vă prindă atât de tare şi o să vă placa totul, de la costume, decoruri, este absolut fantastic şi sincer, eu nu m-am aşteptat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Vedetele din România au intrat în Casa Dragonului. Continuarea seriei Urzeala Tronurilor va avea premiera în 22 august