Antena Meniu Search
x

Lotul Germaniei pentru Euro 2020. Nemții se bazează pe experiență: Neuer-Kroos-Muller, axul central al Germaniei

Germania este considerată din start una dintre favorite la trofeu, indiferent de competiția în care joacă. La fel se întâmplă și la EURO 2020, dar nemții vor avea serios de tras în primul rând pentru a trece de o grupă în care mai sunt Franța, Portugalia și Ungaria.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 08:19

Lotul Germaniei pentru Euro 2020. Nemții se bazează pe experiență: Neuer-Kroos-Muller, axul central al Germaniei
- Facebook

Germania joacă toate meciurile acasă, la Munchen, pe Allianz Arena. Prima partidă este programată pe 15 iunie și este confruntarea cu Franța. Urmează pe 19 iunie meciul cu Portugalia și pe 23 iunie meciul cu Ungaria.

Lotul Germaniei pentru Euro 2020

  • Portari: Manuel Neuer (Bayern), Bernd Leno (Arsenal), Kevin Trapp (Frankfurt)
  • Fundași: Emre Can (Dortmund), Matthias Ginter (Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta), Christian Günter (Freiburg), Marcel Halstenberg (Leipzig), Mats Hummels (Dortmund), Lukas Klostermann (Leipzig), Robin Koch (Leeds), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern)
  • Mijlocași: Serge Gnabry (Bayern), Leon Goretzka (Bayern), İlkay Gündoğan (Manchester City), Jonas Hofmann (Mönchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern), Florian Neuhaus (Mönchengladbach), Leroy Sané (Bayern)
  • Atacanți: Kai Havertz (Chelsea), Thomas Müller (Bayern), Kevin Volland (Monaco), Timo Werner (Chelsea)

Puștiul Kai Havertz poate fi surpriza din atacul lui Low

Pe acelaşi subiect

Poate cei mai importanți jucători din lotul Germaniei pentru EURO 2020 sunt și cei mai bătrâni fotbaliști ai nemților. Portarul Manuel Neuer, fundașul central Mats Hummels, mijlocașul Toni Kroos și atacantul Thomas Muller.

Kai Havertz, cel mai scump jucător din istoria lui Chelsea și proaspăt câștigător al UEFA Champions League cu echipa engleză, poate fi marea surpriză din atacul Germaniei și jucătorul care să dea peste cap calculele grupei.

Lotul Germaniei pentru Euro 2020 valorează 936,5 milioane de euro

Aproape un miliard costă naționala Germaniei. Mai exact, 936,5 milioane de euro. Kimmich (90 de milioane de euro), Goretzka și Havertz, ambii cu o cotă de piață de 70 de milioane de euro sau Timo Werner (65 de milioane de euro) sunt printre cei mai scumpi jucători ai Germaniei.

EURO 2020. Joachim Low, selecționerul Germaniei

Joachim Low, 61 de ani, conducea naționala Germaniei din 2006. Anterior, Low a fost doi ani antrenor secund pe banca naționalei Germaniei, în perioada 2004-2006. Low este vice-campion european cu Germania în 2008. În 2010 a încheiat Cupa Mondială pe locul 3, iar în 2014 chiar a câștigat Campionatul Mondial.

La nivel de club, printre cele mai importante echipe antrenate de Low, se numără VfB Stuttgart și Austria Viena. Cu Stuttgart a ajuns până în finala Cupei UEFA în 1998 și a câștigat Cupa Germaniei în 1997. Cu Austria Viena a câștigat Supercupa Austriei în 2003.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Euro 2020 » Lotul Germaniei pentru Euro 2020. Nemții se bazează pe experiență: Neuer-Kroos-Muller, axul central al Germaniei