Antena Meniu Search
x

Lotul Ungariei pentru Euro 2020. Maghiarii se prezintă la Euro fără vedeta Dominik Szoboszlai

Ungaria a avut parte de cea mai nefavorabilă tragere la sorți: maghiarii au fost repartizați în Grupa F la Euro 2020, alături de Franța, Portugalia și Germania.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 08:21

Lotul Ungariei pentru Euro 2020. Maghiarii se prezintă la Euro fără vedeta Dominik Szoboszlai
- Facebook

Ungaria va juca pe 15 iunie cu Portugalia, pe Puskas Arena, apoi cu Franța, pe 19 iunie, tot pe teren propriu. Pentru ultimul meci al grupei, Ungaria merge la Munchen pentru a juca împotriva Germaniei, pe 23 iunie.

Lotul Ungariei pentru Euro 2020

  • Portari: Ádám Bogdán (Ferencváros), Dénes Dibusz (Ferencváros), Péter Gulácsi (Leipzig)
  • Fundași: Bendegúz Bolla (Fehérvár), Endre Botka (Ferencváros), Attila Fiola (Fehérvár), Ákos Kecskés (Lugano), Ádám Lang (Omonia Nicosia), Gergő Lovrencsics (Ferencváros), Loïc Négo (Fehérvár), Willi Orbán (Leipzig), Attila Szalai (Fenerbahçe)
  • Mijlocași: Tamás Cseri (Mezőkövesd) , Dániel Gazdag (Philadelphia Union), László Kleinheisler (Osijek), Ádám Nagy (Bristol City), András Schäfer (Dunajská Streda), Dávid Sigér (Ferencváros), Kevin Varga (Kasımpaşa), Roland Varga (MTK Budapest)
  • Atacanți: János Hahn (Paks), Filip Holender (Partizan), Nemanja Nikolić (Fehérvár), Roland Sallai (Freiburg), Szabolcs Schön (FC Dallas), Ádám Szalai (Mainz)

Dominik Szoboszlai, marea absență a Ungariei

Pe acelaşi subiect

Dominik Szoboszlai, unul dintre cei mai buni tineri jucători ai Europei și vedeta naționalei Ungariei, va lipsi de la EURO 2020 din cauza unei accidentări suferite pe 1 iunie.

Szoboszlai a debutat la naționala Ungariei chiar în preliminariile pentru Euro 2020 și a fost unul dintre jucătorii care a contribuit decisiv la calificarea naționalei maghiare la turneul final.

Lotul Ungariei pentru Euro 2020 valorează 74,5 milioane de euro

Valoarea de piață a lotului Ungariei pentru Euro 2020 este de 74,5 milioane de euro. Cei mai scumpi fotbaliști din lotul maghiar sunt portarul Peter Gulacsi, cotat la 13 milioane de euro, și fundașul central Wili Orban care valorează 16 milioane de euro.

EURO 2020. Marco Rossi, selecționerul Ungariei

Ungaria are un selecționer italian. Marco Rossi, 56 de ani, se află pe banca naționalei maghiare din 2018. Singurele echipe cunoscute din CV-ul de antrenor al lui Rossi sunt Spezia și Honved Budapesta.

De altfel, Rossi a antrenat-o pe Honved în două mandate (2012-2014, 2015-2017) înainte de a prelua naționala Ungariei. Un singur trofeu a câștigat Rossi în cariera de antrenor: titlul de campion al Ungariei, cu Honved, în 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Euro 2020 » Lotul Ungariei pentru Euro 2020. Maghiarii se prezintă la Euro fără vedeta Dominik Szoboszlai