Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Kylian Mbappe după eliminarea de la Euro 2020: ”Am vrut să ajut echipa, dar am eșuat”

Franţa a întâlnit Elveţia, luni, pe Naţional Arena în optimile Campionatului European de Fotbal, prima fiind înfrântă în urma loviturilor de departajare de la finalul meciului. Dintre jucătorii francezi, singurul care a ratat la loviturile de la 11 metri a fost atacantul Kylian Mbappe care a transmis că îi pare rău de faptul că naţionala a fost eliminată tocmai din cauza acestei greşeli.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 16:51

Atacantul francez Kzlian Mbappe
Mbappe a ratat lovitura decisivă împotriva Elveţiei - Profimedia

Atacantul şi-a cerut scuze pentru că a ratat lovitura decisivă împotriva Elveţiei care a câştigat cu scorul de 5-4, eliminând campionii mondiali din cursa pentru trofeul Campionatului European, potrivit SkySports

La meciul de luni, desfăşurat la Bucureşti, Elveţia a înscris de două ori în ultimele minute ale partidei, reuşind o remiză remarcabilă de 3-3 împotriva francezilor, ca în final să obţină victoria (5-4) în urma loviturilor de departajare, după ce portarul Yann Sommer a salvat lovitura decisivă a atacantului Mbappe.

Atacantul francez, mesaj de încurajare pentru Elveţia

La scurt timp după încheierea partidei în urma căreia Franţa a părăsit competiţia, Mbappe a declarat că naţionala este „incredibil de tristă” ca urmare eliminării de la Euro 2020.

"Îmi pare rău pentru această lovitură. Am vrut să ajut echipa, dar am eșuat. Va fi greu să dorm după asta, dar din păcate acestea sunt urcușurile și coborâșurile acestui sport pe care îl iubesc atât de mult. Cel mai important lucru va fi să revin și mai puternic pentru angajamentele viitoare. Felicitări și noroc echipei elvețiene", a scris Mbappe pe Instagram după meci.

Elveţia se va confrunta vineri cu Spania în sferturile de finală de la Sankt Petersburg. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Euro 2020 » Mesajul lui Kylian Mbappe după eliminarea de la Euro 2020: ”Am vrut să ajut echipa, dar am eșuat”