Antena Meniu Search
x

Un suporter de 29 de ani a murit după ce Harry Kane a marcat golul împotriva Germaniei. Atacantul îi dedică meciul de sâmbătă

Căpitanul Angliei, Harry Kane, spune că meciul de mâine pe care îl va juca împotriva Ucrainei va fi un tribut pentru fanul echipei sale care a murit într-un bar în timp ce sărbătorea golul care a adus englezilor victoria împotriva Germaniei.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 18:07

Un suporter a murit după ce atacantul Angliei a marcat golul împotriva Germaniei
Un suporter a murit după ce atacantul Angliei a marcat golul împotriva Germaniei - Profimedia

Paramedicii au intervenit marţi pentru a salva viaţa lui Charlie Naughton, un tânăr de 29 de ani căruia i s-a făcut rău în timp ce urmărea, alături de familie şi prieteni, meciul naţionalei sale împotriva Germaniei. Totul s-a întâmplat imediat după momentul în care atacantul englez a marcat golul împotriva germanilor. Manevrele de resuscitare nu au avut însă succes, tânărul fiind declarat mort.

Atacantul a transmis familiei un mesaj de condoleanţe

Într-o postare pe Twitter, Harry Kane a scris că îi pare nespus de rău de moartea fanului lor şi a adresat un mesaj de condoleanţe apropiaţilor lui Charlie Naughton. „Îmi pare foarte rău să aud despre moartea lui Charlie. Gândurile și condoleanțele mele sunt transmise familiei și prietenilor săi. Mâine şi pe tot restul turneului vom da totul pentru fanii precum Charlie", a scris atacantul pe Twitter.

Şi alte vedete din Anglia, precum Reece James şi Mason Mount şi-au exprimat regretul legat de moartea fanului lui Chelsea. "Odihneşte-te în pace Charlie", a scris James pe Twitter, în timp ce Mount a postat două emoticoane ce reprezentau o inimă albastră şi un porumbel. 

Ucraina - Anglia se joacă pe 3 iulie, ora 22:00, la Roma

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Euro 2020 » Un suporter de 29 de ani a murit după ce Harry Kane a marcat golul împotriva Germaniei. Atacantul îi dedică meciul de sâmbătă