Antena Meniu Search
x

Video 100.000 de lei, licitaţi de un tulcean pentru un loc de parcare. Bărbatul are 5 zile are la dispoziţie să plătească

Un tulcean a scos din buzunar 100.000 de lei la o licitaţie pentru...un loc de parcare. Impresionat de suma record, gestionarul aplicaţiei prin intermediul căreia a fost realizată licitaţia, l-a sunat pe bărbat pentru a-i confirma că suma este corectă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.09.2022, 14:36

Vezi și

5 zile are la dispoziţie cel care a licitat această sumă colosală pentru un loc de parcare, 100.000 de lei. Dacă nu va plăti suma în aceste cinci zile, nu va mai avea voie să liciteze pentru niciun astfel de loc pentru o perioadă de trei ani.

Cel mai scump loc de parcare

Pentru că vorbim de o sumă extrem de mare, având în vedere că licitaţia a pornit de la 150 de lei, cei de la primărie au sunat imediat la bărbat să îl întrebe dacă suma scrisă în aplicaţie pentru licitaţie este una corectă. Acesta a confirmat faptul că într-adevăr atât a vrut să liciteze şi chiar a dat asigurări că va şi plăti aceşti bani.

Primarul spune că se îndoieşte că va fi plătită vreodată această sumă, mai ales că nu este prima dată când se licitează sume mari pentru locurile de parcare. O persoană a plătit 1.500 de lei pentru locul de parcare. Tot primarul îi îndeamnă pe oameni să se înscrie cu suma minimă, cea de 150 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » 100.000 de lei, licitaţi de un tulcean pentru un loc de parcare. Bărbatul are 5 zile are la dispoziţie să plătească