Antena Meniu Search
x

14 muncitori s-au intoxicat cu o substanţă de curăţare, într-o fabrică de mobilă din Cluj. A fost activat Planul Roşu

Autorităţile din judeţul Cluj au activat, luni, Plan Roşu de Intervenţie, după ce 14 muncitori de la o fabrică de mobilă din Câmpia Turzii s-au intoxicat cu o substanţă de curăţare. Toate persoanele sunt conştiente şi au simptome uşoare.

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 14:37

Plan roşu de intervenţie la o firmă din Câmpia Turzii - mai multe persoane s-ar fi intoxicat
Plan roşu de intervenţie la o firmă din Câmpia Turzii - mai multe persoane s-ar fi intoxicat - Shutterstock

"La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primită o solicitare de la un operator economic, situat pe strada Laminoriştilor din municipiul Câmpia Turzii, care a anunţat faptul că 12 persoane s-ar fi intoxicat cu o substanţă.

Toate cele 12 persoane sunt conştiente şi cooperante, acuzând stare de rău. Astfel, a fost activat Planul Roşu de intervenţie. Spaţiul unde aceste persoane lucrau a fost deja ventilat. La misiune iau parte o autospecială cu apă şi spumă, 2 ambulanţe SMURD şi 3 echipaje SAJ", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Ulterior, ISU Cluj a revenit cu precizarea că 14 persoane sunt evaluate de medici. "Au fost evaluate 14 persoane de către echipajele medicale. Din fericire, toate prezintă simptome uşoare. Urmează să fie stabilit câte dintre acestea vor fi transportate la spital. Până acum, niciuna nu a fost transportată la spital", se mai arată în informarea ISU Cluj. 

IGSU a precizat că este vorba despre o posibilă intoxicaţie cu o substanţă de curăţare, la o fabrică de prelucrare a mobilei. Ulterior, planul roşu de intervenţie, a fost dezactivat la ora 14. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » 14 muncitori s-au intoxicat cu o substanţă de curăţare, într-o fabrică de mobilă din Cluj. A fost activat Planul Roşu