Meniu LIVE
Search
x

15 migranţi prinşi după ce au încercat să treacă ilegal din Serbia în România, traversând Dunărea cu o barcă gonflabilă

Poliţiştii români de frontieră au descoperit, zilele trecute, 15 migranţie care au trecut ilegal din Serbia în România, traversând Dunărea cu ajutorul unei bărci gonflabile.

De Cristi Ioniţă la 30.05.2021, 16:42
  • Migranţii au recunoscut că intenţionau să ajungă într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Incidentul s-a petrecut în zona de acţiune a polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin - județul Mehedinți.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, cei 15 migranţi au fost prinşi la scurt timp după ce au ajuns pe teritoriul României şi au fost conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, pentru verificări.

Ancheta în acest caz a scos la iveală că este vorba de 15 migranţi proveniţi din Siria, Somalia şi Irak. 13 dintre migranţi au între 16 şi 52 de ani, iar doi dintre ei sunt copii de 3 şi, respectiv, patru ani.

Ancheta continuă în cazul migranţilor care au trecut ilegal din Serbia în România

Migranţii au recunoscut că au trecut ilegal Dunărea, din Serbia în România, cu ajutorul unei bărci gonflabile şi că intenţia lor era de a ajunge într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Sursa amintită precizează că polițiștii români de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » 15 migranţi prinşi după ce au încercat să treacă ilegal din Serbia în România, traversând Dunărea cu o barcă gonflabilă

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%