Antena Meniu Search
x

Video 15 șoferi cu mașini tunate au rămas fără plăcuțe de înmatriculare, după o razie în Capitală: "Nu-i prima oară. Sunt client fidel"

Politiştii de la Brigada Rutieră şi inspectorii de la Registrul Auto Român au ieşit la "vânătoare" azi-noapte. Au tras pe dreapta zeci de autoturisme şi motociclete, iar toţi cei cu maşinile sau motoarele modificate au rămas fără plăcuţe şi certificate de înmatriculare, dar s-au ales şi cu amenzi usturătoare. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 12.03.2023, 08:57

Vezi și

Pe unii şoferi, pasiunea de a-şi tuna maşinile i-a costat mai scump decât ar fi crezut vreodată. Un şofer de 37 de ani recunoaşte că maşina lui avea nereguli cu duiumul.

Polițist: Din raportul tehnic pe care l-a eliberat inspectorul RAR, aveţi modificări neomologate la suspensia faţă a autovehiculului plus sistemul de evacuare a noxelor.

Șofer: Pe spate nu aţi trecut-o, am şi pe spate. Suspensie pe spate, vedeţi că nu aţi trecut-o.

Nu a fost prima dată când a rămas fără plăcuţele de înmatriculare. 

Pe acelaşi subiect

Șofer: Vă mulţumesc mult!

Polițist: Cu multă plăcere, şi altădată.

Șofer: Tot timpul, păi nu-i prima oară. Sunt client fidel

Agenţii au găsit alte zeci de autoturisme în neregulă

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Ca măsură tehnico-administrativă s-a dispus reţinerea certificatului de îmnatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare până la remedierea deficienţelor constatate.

Agenţii au găsit alte zeci de autoturisme în neregulă. Zilnic, pe marile artere din Capitală este haos. Maşini turate, zgomot mult de sub capote sau tobe sport cu "efecte speciale".

Ana Grigore, reporter Observator: Cea mai frecventă modificare făcută de către şoferi este cea la sistemul de evacuare, spun poliţiştii, iar astfel, maşina produce zgomote excesive, peste limitele admise. Amenda pentru o astfel de modificare poate ajunge la 725 de lei.

Şi motocicletele au fost verificate riguros de inspectorii Registrului Auto Român.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Astfel de acţiuni se realizează permanent de Brigada Rutieră, în colaborare cu inspectorii registrului auto român, în scopul creşterii siguranţei pe drumurile publice si menţinerea unui climat de ordine si siguranţă rutieră.

În doar câteva ore 15 şoferi din Bucureşti fără certificate de înmatriculare. Au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » 15 șoferi cu mașini tunate au rămas fără plăcuțe de înmatriculare, după o razie în Capitală: "Nu-i prima oară. Sunt client fidel"