Antena Meniu Search
x

20 de maşini s-au ciocnit în lanţ pe un pod din Capitală. De vină ar fi aspersoarele pornite la temperaturi de îngheţ

A fost o dimineaţă mai aglomerată decât de obicei în traficul din Bucureşti după ce 20 de maşini s-au ciocnit în lanţ.Accidentul s-a petrecut pe un pasaj îngheţat din Bucureşti, deşi la acea oră nu era polei. Gheaţa s-a format din cauza aspersoarelor care udau spaţiul verde.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 14:13

Vezi și

Carambolul s-a produs în jurul orei 5:30, pe un pasaj din zona Vitan, iar de vină ar fi fost o porţiune de gheaţă formată pe şosea din cauza unor aspersoare defecte. Deşi circulau în coloană şi nu aveau viteză mare, şoferii au pierdut controlul maşinilor care s-au lovit unele de celelalte ca nişte bile pe o masă de biliard.

Șoferii au făcut coadă la birourile de constatări 

Din fericire, nu au existat victime dar timp de aproape patru ore, traficul a fost restricţionat între șoseaua Vitan Bârzănești și Splaiul Unirii, pe ambele sensuri. Poliţiştii spun că toţi conducătorii auto au fost testaţi şi aveau alcoolemia zero. Păgubiţii au făcut apoi coadă la birourile de constatări accidente uşoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 20 de maşini s-au ciocnit în lanţ pe un pod din Capitală. De vină ar fi aspersoarele pornite la temperaturi de îngheţ