Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la accidentul cu 20 de maşini de la Pasajul Sălăjan din București. Bucăți din caroseriile mașinilor sunt împrăștiate pe șosea

Primele imagini de la accidentul în lanţ în care au fost implicate 20 de mașini, produs joi dimineaţă în București, între Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii. Accidentul s-ar fi produs din cauza carosabilului alunecos.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 09:51

Vezi și

Timp de zeci de minute, traficul rutier de la Pasajul Sălăjan, între Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, a fost restricționat după ce aproximativ 20 de maşini s-au ciocnit.

Din primele informații, accidentul nu s-a soldat cu victime, dar cel puțin 20 de mașini implicate în carambol au fost avariate. Unele dintre ele au suferit daună totală. Pe șosea au rămas bucăți din caroseriile mașinilor implicate în accident.

Polițiștii fac verificări la acest moment pentru stabilirea cauzelor accidentului, iar autoturismele avariate sunt ridicate. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul cu 20 de maşini de la Pasajul Sălăjan din București. Bucăți din caroseriile mașinilor sunt împrăștiate pe șosea