Antena Meniu Search
x

Video 23 de maşini vandalizate dintr-un foc, la Suceava. Poliţia l-a prins deja pe suspect, iar păgubiţii îşi evaluează daunele: Cineva trebuie să plătească

Zeci de suceveni s-au trezit cu maşinile vandalizate. Cele mai multe aveau lovituri pe caroserie şi oglinzile laterale sparte sau rupte. Oamenii au alertat imediat poliţia, care are deja un suspect: un bărbat de 39 de ani, investigat acum pentru distrugere. 

de Angela Bertea

la 04.02.2024, 19:34

Vezi și

Este 2:44 dimineaţa, o oră la care strada Mihai Viteazu din centrul oraşului Suceava este pustie. Profitând de acest lucru, un bărbat îmbrăcat cu o geacă cu glugă trasă pe cap, merge pe şosea şi loveşte toate maşinile parcate. Dă cu piciorul mai ales în oglinzile laterale şi nu se lasă până nu le rupe de pe vehicule. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. Cel puţin 23 de maşini au fost vandalizate într-o singură noapte. Printre păgubiţi se numără şi Irina. 

Păgubită: Am reuşit cumva să o strâng să nu o rupă de tot, în cazul în care mai trece careva pe aici, dar e distrusă complet. A mai rămas, practic, doar mecanismul pe ea, dar şi ăsta trebuie schimbat. 

Femeia are două maşini şi trebuie să le repare acum pe amândouă pentru că una are o oglindă distrusă complet, iar cealaltă este avariată.

Păgubită: Am găsit intactă sticla, aşa că am prins-o cu bandă izolier ca să pot să circul strict urgent, până ajungem la un service. Peste 400 de lei se ridică dauna doar la una dintre maşini. 

Pe acelaşi subiect

Localnicii sunt şocaţi de incident.

Cine este principalul suspect 

Localnic: E câte unul, traversa strada şi cu piciorul în toate oglinzile. 

Localnic: Am fost sunat de altcineva că s-a întâmplat.

Reporter: Maşina dumneavoastră a scăpat, să înţeleg?

Localnic: Da, a scăpat.

Localnic: Cineva trebuie să plătească. Poliţia e şi ea la nivelul ei, lipsă de personal, cum spun ei. Străzile astea Mihai Viteazul, Ana Ipătescu, care ştie că sunt baruri, trebuie să meargă şi în deal şi în vale.

Reporter: Să patruleze?

Localnic: Normal.

Poliţiştii au deja un suspect. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Suceava. Acesta urmează să fie expertizat cu privire la discernământ şi, de asemenea, urmează, ca în cadrul dosarului penal, să se dispună şi masuri procesuale. Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 2 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » 23 de maşini vandalizate dintr-un foc, la Suceava. Poliţia l-a prins deja pe suspect, iar păgubiţii îşi evaluează daunele: Cineva trebuie să plătească