Antena Meniu Search
x

Video Cei doi tineri drogaţi care au vandalizat 11 maşini, filmaţi în Galaţi. Cu gluga pe cap, au sperat că nu-i va prinde nimeni

11 maşini au fost vandalizate noaptea trecută pe străzile din Galaţi. Suspecţii sunt doi tineri, de 19 și 21 de ani, care ar fi fost drogaţi. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum cei doi bărbaţi îmbrăcaţi cu hanorac şi cu gluga pe cap, dau cu spray negru pe portierele unui autoturism, îl zgârie, apoi merg la următorul. Nu s-au oprit însă aici. Au tăiat şi zeci de cauciucuri. Proprietarii au sunat dimineaţa la Poliţie, care a deschis un dosar penal pentru distrugere. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 02.12.2023, 20:49

Vezi și

Poliţiştii din Galaţi i-au identificat pe tinerii care noaptea trecută au vandalizat zeci de maşini parcate, anchetatorii stabilind că cei doi indivizi au mai comis şi alte infracţiuni. Conform IPJ Galaţi, în urma cercetărilor specifice, poliţiştii au reuşit să identifice şi să depisteze persoanele bănuite de comiterea mai multor acte de vandalism, noaptea trecută. Cei în cauză sunt doi tineri, cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Tecuci.

Maşini vandalizate în Galaţi

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 01/02 decembrie 2023, bănuiţii ar fi comis mai multe fapte, după cum urmează: 17 fapte de distrugere auto (anvelope tăiate/înţepate, precum şi stropirea unor elemente de caroserie cu vopsea), 4 fapte furt din auto şi o tentativă de furt dintr-o societate comercială, iar până în prezent au fost identificate 21 de părţi vătămate. Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior.

După administrarea materialului probator în care a fost extinsă urmărirea penală şi pentru infracţiunile de furt calificat şi tentativă de furt, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi tineri, urmând ca în cursul zilei de duminică ei să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Evenimente » Cei doi tineri drogaţi care au vandalizat 11 maşini, filmaţi în Galaţi. Cu gluga pe cap, au sperat că nu-i va prinde nimeni