Antena Meniu Search
x

Video 27 de migranți au intrat ilegal în România, cu o barcă turcească. Au fost ajutați de două călăuze

O barcă plină cu migranţi a fost descoperită de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în zona localităţii Sfântu Gheorghe. Cei 27 de migranţi, din Siria, Irak, Afganistan, Sudan şi Somalia, voiau să treacă fraudulos graniţa ţării noastre, ajutaţi de două călăuze. 

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 08:33

Vezi și

Migranţii au fost preluaţi de poliţişti, iar barca le-a fost confiscată. Călăuzele au fost reţinute şi vor fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. "Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat, trafic de migranți în formă agravantă și conducerea unei nave de către o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate corespunzător", a declarat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Găzii de Coastă.

Cele două persoane care au facilitat transportul migranților din Turcia în România au fost reținute pe baza de ordonanță pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » 27 de migranți au intrat ilegal în România, cu o barcă turcească. Au fost ajutați de două călăuze