Antena Meniu Search
x

Video 45 de maşini avariate, zeci de copaci rupţi, antenă căzută peste case şi două persoane rănite. E bilanţul provizoriu al furtunii de seara trecută

45 de maşini avariate, zeci de copaci rupţi de vântul puternic şi trafic blocat pe unele bulevarde. Este bilanţul parţial după vijelia care a băgat spaima aseară în bucureşteni. Pe Calea Giuleşti, acolo unde o antenă de telefonie a fost doborâtă peste două case, două femei au fost rănite şi duse de salvatori la spital.

de Bogdan Ocnaru

la 29.07.2021, 13:50

Vezi și

Muncitorii încearcă şi acum să ridice antena. Strada este închisă complet. Aseară, după un vânt extrem de puternic, această antenă s-a prăbuşit şi a căzut peste două case. Unul dintre cele două imobile este distrus în proporţie de 60%.

Au fost şi două victime, două femei, una de 70 de ani şi una de 90 de ani. Amândouă au fost transportate aseară la spital, iar acum sunt în afara oricărui pericol. În această dimineaţă, medicii au hotărât că cele două femei pot fi externate. Pagubele sunt însă destul de mari şi probabil că va mai dura câteva ore până când antena va fi ridicată cu totul. Furtuna a făcut ravagii în toată Capitala, zeci, poate chiar sute de copaci au căzut în toate sectoarele, a şi plouat foarte mult. Pompierii au avut zeci de intervenţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 45 de maşini avariate, zeci de copaci rupţi, antenă căzută peste case şi două persoane rănite. E bilanţul provizoriu al furtunii de seara trecută