Antena Meniu Search
x

50 de euro pentru 15 minute de plăcere oferite de tinere românce, într-un "centru cultural" din Italia! DETALII ŞOCANTE dezvăluite de anchetatori

Carabinierii din Viggiano au pus sub sechestru un local din Marsico Nuovo, provincia italiană Potenza, după ce au descoperit că funcţiona ca un bordel.

Carabinierii din Viggiano au pus sub sechestru localul "New York Club" din Marsico Nuovo, provincia italiană Potenza, după ce au descoperit că funcţiona ca un veritabil bordel.

Deşi era înregistrată ca un "centru cultural", structura oferea oferea sex contra cost. Iar "serviciile" erau oferite de cinci tinere din România, scrie presa din Peninsulă.

Potrivit gazettadellavaldagri.it, membrii clubului, cărora li se garanta confidenţialitatea, plăteau 50 de euro la intrare, de aceşti bani putând beneficia de 15 minute de sex.

Afacerea era condusă tot de o româncă, acum investigată de procurori pentru exploatare şi instigare la prostituţie.

Preşedintele clubului, un italian în vârstă de 50 de ani, punea la dispoziţie clienţilor camere private şi tot el se ocupa de recrutarea fetelor.

Anchetatorii au descoperit că femeia din România care se ocupa de afacere era cea care stabilea tariful pentru partidele de sex. Plata iniţială era de 50 de euro pentru 15 minute în compania unei prostituate. Orice minut în plus era taxat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 50 de euro pentru 15 minute de plăcere oferite de tinere românce, într-un "centru cultural" din Italia! DETALII ŞOCANTE dezvăluite de anchetatori