Antena Meniu Search
x

Video 63 de studenți de la Academia de Poliție, la spital cu toxiinfecţie alimentară. Mâncarea primită la prânz şi cină ar fi de vină

Anchetă la Academia de Poliţie după ce mai mulţi studenţi au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară. Mâncarea primită la prânz şi cină ar fi de vină pentru stările de rău a mai bine de 50 de viitori ofiţeri. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 15.11.2023, 20:04

Vezi și

Aseară după ora 20:30 de minute, mai mulți multor studenți li s-a făcut rău, asta după ce au mâncat prânzul și cina aici la cantina instituției. Au început să-și ceară între ei antivomitive și a fost anunțat personalul de permanență al Academiei, care a chemat mai multe ambulanțe pentru acordarea de îngrijiri medicale.

63 de studenți, la spital cu toxiinfecţie alimentară

Mare parte dintre aceștia au fost duși la spital pentru investigații suplimentare, în total fiind 63 de studenți.

Așa cum prevede protocolul, spitalul a anunțat mai departe Direcția de Sănătate Publică care, la rândul ei, a anunțat Direcția Medicală a Ministerului Afacerilor Interne care a demarat o anchetă epidemiologică.

Anchetă face acum și Ministerul, pentru a vedea cum au fost depozitate alimentele, cum a fost preparată mâncarea și în ce condiții a fost servită. Cât despre studenți, aceștia sunt bine și se află sub tratament înapoi la Academia de Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » 63 de studenți de la Academia de Poliție, la spital cu toxiinfecţie alimentară. Mâncarea primită la prânz şi cină ar fi de vină