Antena Meniu Search
x

7 persoane rănite, dintre care două încarcerate, după ce un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune, în Brașov

Accident grav, joi seara, pe DN 13 în județul Brașov, în care a fost implicat și un microbuz. 7 persoane au fost rănite din care două încarcerate, anunță ISU Brașov. Oamenii legii fac cercetări pentru a vedea cum s-a petrecut accidentul. Circulația în zonă este blocată.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 28.09.2023, 21:31

7 persoane rănite, dintre care două încarcerate, după ce un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune, în Brașov - Facebook/DRDP Brașov

Potrivit pompierilor, accidentul a avut loc pe DN 13, în localitatea Feldioara. În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism. În urma accidentului au rezultat 7 victime, dintre care două sunt încarcerate. La fata locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, patru echipaje SMURD, trei ambulanțe SAJ și o autospecială cu apă si spumă. Intervenția salvatorilor este în desfășurare.

Ce spun polițiștii

Cu puțin timp în urmă, pe DN13, la km. 16, în apropierea localitãtii Feldioara din județul Brașov, a avut loc un accident rutier, coliziune între un microbuz și un autoturism. La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Cei 4 ocupanți ai microbuzului, cu vârste între 24 si 55 de ani, precum și cei 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism au suferit vătămări corporale și primesc îngrijiri medicale.Circulația în zonă este blocată la acest moment. Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să urmeze indicațiile polițiștilor rutieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » 7 persoane rănite, dintre care două încarcerate, după ce un microbuz și un autoturism au intrat în coliziune, în Brașov