Antena Meniu Search
x

Andreea, o fată de 14 ani, a dispărut fără urmă, de pe stradă, în timp ce se ducea în vizită la doar câteva case distanţă

O minora de 14 ani din Gorj este căutată de polițiști după ce a dispărut fără urmă de la domiciliu. Potrivit familiei, fata a plecat de la casa mătușii sale, spunându-i acesteia ca merge in vizita la fratele vitreg, care locuia la câteva case distanță.

O minora de 14 ani din Gorj este căutată de polițiști după ce a dispărut fără urmă de la domiciliu.

Potrivit familiei, fata a plecat de la casa mătușii sale, spunându-i acesteia ca merge in vizita la fratele vitreg, care locuia la câteva case distanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din acel moment, Diaconu Andreea Denisa este de negăsit, iar pana in acest moment  nu a dat niciun semn rudelor. Familia tinerei spune ca nu a mai făcut aşa ceva vreodată şi nici nu ştie să fi avut vreo problemă deosebită.

Diaconu Andreea Denisa - dispărută

La data de 03 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Prigoria, cu privire la faptul că, minora Diaconu Andreea – Denisa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că minora a plecat voluntar, de la domiciliul mătuşii sale, de 57 de ani, din localitate, afirmând că se duce la locuința fratelui său vitreg, din aceeaşi localitate.

Semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate 60 kg, ochi căprui, păr lung şaten, faţă ovală, constituţie robustă. La data dispariţiei minora purta o pereche  de colanți de culoare neagră şi tricou culoare albă, iar în picioare avea o pereche de teniși de culoare albă.

Dacă aveţi vreo informaţie despre această tânără sau aţi văzut-o undeva, sunaţi la 112, sau ne puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Andreea, o fată de 14 ani, a dispărut fără urmă, de pe stradă, în timp ce se ducea în vizită la doar câteva case distanţă