Antena Meniu Search
x

A ajuns la secţie după un scandal în trafic, dar a sfârşit prin a ameninţa şi lovi poliţiştii. Ieşeanul a vrut apoi să le dea bani agenţilor ca să tacă

Un bărbat din Iași, dus la secția de poliție după un scandal în trafic, a fost reținut după ce, în timpul audierilor a amenințat și lovit polițiștii, apoi, observând că această abordare nu va duce la un rezultat favorabil, le-a oferit sume importante de bani.

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 13:00

În timp ce se afla în sediul unei secții de Poliție din Iași, unde urma să fie cercetat pentru un scandal în trafic, bărbatul a amenințat doi polițiști cu acte de violență fizică, l-a lovit pe unul dintre ei, după care, observând că această abordare nu va duce la nici un rezultat favorabil, individul le-a oferit agenților sume de bani pentru a nu fi tras la răspundere penală.

Astfel, potrivit DNA, bărbatul le-a promis agenților de poliție remiterea unor foloase necuvenite, constând în sume de bani cuprinse între 3.000 lei și 30.000 de euro, pentru ca polițiștii să nu dispună față de acesta măsurile legale, în legătură cu mai multe infracțiuni săvârșite: distrugeri provocate unui autoturism cu care s-ar fi șicanat în trafic, acroșarea unui alt autovehicul în parcarea unui mall și refuzul de a i se recolta probe biologice, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost reținut și joi urmează să fie dus la Tribunalul Iași cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A ajuns la secţie după un scandal în trafic, dar a sfârşit prin a ameninţa şi lovi poliţiştii. Ieşeanul a vrut apoi să le dea bani agenţilor ca să tacă