Antena Meniu Search
x

Galerie foto A ales moartea la doar 22 de ani. Zanfirel a fost găsit spânzurat în grajd de mama sa, în Vrancea. Un băiețel de doi ani a rămas orfan de tată

Doar 22 de ani, un băiețel pe care îl iubea ca ochii din cap și o alegere fatală. Zanfirel, un tânăr din satul Jiliște, comuna Slobozia Ciorăști, Vrancea, a ales să își încheie socotelile cu viața chiar în primele zile ale noului an.

de Monica Palade

la 04.01.2023, 17:08

Bărbatul a fost găsit spânzurat în grajd chiar de mama sa, la primele ore ale dimineții de miercuri. Nimeni nu înțelege de ce tânărul a ales această cale. Mai ales că avea toată viața în fața ochilor și în urmă cu doi ani devenise tată. Dar nici măcar gândul la fiul său nu l-a putut opri din decizia fatală pe care a luat-o.

Cu o seară înainte, Zanfirel chiar ieșise cu niște prieteni la un pahar. Potrivit jurnaldevrancea.ro, tânărul s-a întors la miezul nopții și i-a cerut mamei sale ceva de mâncare. Nu era niciun semn că avea să fie ultima masă, ultimele cuvinte și ultimele minute din viața sa. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul își pierduse și sora și fratele. Vecinii spun despre el că era un tânăr liniștit, lucra de mai bine de doi ani de zile în străinătate pentru a asigura un trai decent băiețelului său.

Ce spun polițiștii

”În această dimineață, în jurul orei 05.20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este spânzurată într-o anexă a unei locuințe din comuna Slobozia Ciorăști. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță. În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului de 22 ani a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind în desfășurare.”, potrivit IPJ Vrancea.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre apropiați. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare. Toți sunt șocați de decizia neașteptată luată de tânăr. „Dumnezeu să-l ierte, mare pacat de tinerețea lui”, „Dumnezeu sa te , fratele meu”, „Vai doamne, Dumnezeu să-l ierte”, „Nu pot sa cred asa ceva....Condoleante familiei! Nu cred ca tu te-ai sinucis”, ''Dumnezeu sa te ierte! Condoleante familiei”, “De necrezut... Zanfirel! Dumnezeu să te ierte! Condoleanțe familiei!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A ales moartea la doar 22 de ani. Zanfirel a fost găsit spânzurat în grajd de mama sa, în Vrancea. Un băiețel de doi ani a rămas orfan de tată