Antena Meniu Search
x

Video A ars de vie, după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Femeia din Argeş aprinsese nişte candele în memoria soţului

O femeie şi-a pierdut viaţa în locuinţa propriei fiice, după ce casa a fost cuprinsă de flăcări. Victima verifica nişte candele aprinse în memoria soţului său, care a decedat în urmă cu doar câteva luni, atunci când incendiul a izbucnit. Din păcate, aceasta nu a mai reuşit să iasă din casă, înainte ca focul să cuprindă tot. 

de Mariana Zaharia

la 12.12.2023, 08:38

Vezi și

Vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce flăcările uriaşe au cuprins casa în care femeia se afla. Victima, în vârstă de 73 de ani, mersese la locuinţa fiicei sale pentru a verifica nişte candele aprinse în memoria soţului său. 

Aprinsese nişte candele în memoria soţului

Repoter-vecini: Se deplasa mai greu?

- Nu, nu...

Pe acelaşi subiect

- Dar cum vă explicaţi că nu a mai apucat să iasă?

- Nu ştim...

- N-a avut nicio şansă vecina dumneavoastră să iasă?

- Nu ştiu unde a fost în casă. Ea dormea acolo, în casa aia mică. Probabil că a fost să ia ceva de aici.

Focul s-a extins cu repeziciune, iar femeia nu a mai reuşit să iasă din casă.

ISU Argeş: La momentul sosirii la locul intervenţiei, am găsit incendiul propagat la acoperişul casei, iar în interior, după executarea recunoaşterei, am identificat o victimă de sex feminin, care a fost extrasă de echipaje.

Medicii ajunşi la locul tragediei au încercat zeci de minute să o resusciteze pe victimă, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Politiştii au deschis şi ei un dosar penal şi trebuie să descopere în ce împrejurări şi-a găsit sfârşitul bătrâna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A ars de vie, după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Femeia din Argeş aprinsese nişte candele în memoria soţului