Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la o clinică medicală din Mamaia. Flăcările au izbucnit în sauna complexului: "Foarte mult fum şi foarte gros. Nu se vedea absolut nimic"

Au fost clipe de panică în Constanţa! Un incendiu puternic a izbucnit la o clinică de recuperare medicală din staţiunea Mamaia. Flăcările uriaşe au cuprins rapid sauna complexului, iar un nor negru de fum a acoperit cerul. Zeci de minute s-au luptat pompierii cu vâlvătaia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 08:19

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul orei 16, după ce, din senin, sauna compexului medical de la malul mării a fost curpinsă de flăcări. Vâlvătaia s-a extins rapid şi la restul încăperilor din clădire. 

Martor: Bănuiesc că ceva cauciuc, pentru că era foarte mult fum şi foarte gros. Nu se vedea absolut nimic. 

Speriaţi că focul uriaş ar putea înghiţii şi clădirile aflate în apropiere, oamenii au sunat la 112. Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri.

"Intervenţia pompierilor este dificilă pentru că incendiul se manifestă cu degajări mari de fum",a relatat de la faţa locului Cristina Niţă, reporter Observator. 

Martor: Văd că săracii s-au udat, maşinile abia fac faţă, foarte multe echipe de salvare văd că au vent la faţa locului.

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, în clinică se afla o singură persoană, care a reuşit să se autoevacueze înainte de producerea unei tragedii.   

Ana Maria Stoica - pdc ISU Dobrogea: Victima, în vârstă de 49 de ani, care s-a autoevacuat, de sex feminin, a avut un atac de panică. A fost asistată medical de echipajul de prim ajutor , dar aceasta a refuzat transportul la spital.

Pompierii încearcă acum să afle de la ce a pornit focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Incendiu la o clinică medicală din Mamaia. Flăcările au izbucnit în sauna complexului: "Foarte mult fum şi foarte gros. Nu se vedea absolut nimic"