Antena Meniu Search
x

A bătut-o cu sălbăticie pe vânzătoare pentru că nu i-a adus băutura rece. Recidivist cu acte în regulă, hunedoreanul a fost arestat preventiv

Un bărbat care a bătut cu sălbăticie vânzătoarea unui bar din Hunedoara, pentru că nu i-a putut servi băutura la temperatura cerută, a fost arestat preventiv. Agresorul este recidivist: în urmă cu câțiva ani a comis același gen de faptă, dar a primit doar amendă penală.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 12:43

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

O femeie în vârstă de 48 de ani, din Hunedoara, a fost bătută de un client în timp ce lucra ca vânzătoare într-un bar de pe strada Cerbului, din oraș. Femeia a anunțat agresiunea la 112. Polițiștii au stabilit că agresorul a venit și i-a cerut femeii să îl servească cu o bătură alcoolică rece şi pentru că vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura cerută, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii și picioarele, doborând-o la pământ.

În urma agresiunii, victima a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. După comiterea faptei, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Hunedoara, l-au depistat pe autor, respectiv un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist. În urmă cu câțiva ani a comis același gen de faptă, împotriva altei vânzătoare, tot din Hunedoara, pentru care a primit o amendă penală.

Agresorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de luare a măsurilor legale ce se impun. Vineri, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus faţă de autorul agresiunii măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A bătut-o cu sălbăticie pe vânzătoare pentru că nu i-a adus băutura rece. Recidivist cu acte în regulă, hunedoreanul a fost arestat preventiv