Antena Meniu Search
x

A călcat acceleraţia când i-a văzut pe poliţişti. Clujeanul de 68 de ani a fost prins şi încătuşat, după o urmărire ca în filme

Urmărire ca în filme noaptea trecută în Cluj. Un şofer a fost fugărit de poliţie pe străzile din oraş după ce acesta nu a respectat semnalele poliţiştilor.  

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 09:57

Vezi și

În momentul în care bărbatul a observat autospeciala de poliţie, a călcat accelerația şi a fugit. Nu a durat mult până când l-au prins, l-au scos din maşină şi l-au încătuşat.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri. Avea şi de ce sa fugă. Consumase alcool înainte de a se urca la volan, având o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.  

Totodată bărbatul ar fi produs şi un accident rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și dispunerii masurilor legale .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A călcat acceleraţia când i-a văzut pe poliţişti. Clujeanul de 68 de ani a fost prins şi încătuşat, după o urmărire ca în filme