Antena Meniu Search
x

Video A căzut 14 metri în gol, într-un siloz de cereale din Arad, dar o "minune" i-a salvat viaţa. Bărbatul a fost scos cu greu, dar conştient

Misiune de salvare impresionantă în apropiere de Arad. Un bărbat a căzut 14 metri în gol într-un siloz pentru cereale, printr-o deschizătură foarte îngustă. Pompierii chemaţi în ajutor au reuşit să îl scoată cu ajutorul unui scripete. Norocul lui a fost că a căzut pe un strat gros de grâne, altfel ar fi pierit. Bărbatul a fost preluat de medicii de la ambulanţă pentru că acuza dureri la picioare.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 21:07

Vezi și

O persoană a căzut, vineri, într-un siloz de depozitare a cerealelor, în orașul arădean Sântana. Pompierii au intervenit pentru salvarea victimei. Conform ISU Arad, victima a căzut pe cereale, într-un siloz de depozitare. „Echipajele au ajuns la locul intervenției. Victima este în viață, conștientă. A căzut printr-un canal de aproximativ 60cm/60cm în interiorul silozului, de la aproximativ 14 metri”, a anunțat ISU Arad.

A căzut 14 metri într-un siloz de cereale

Operațiunea de scoatere a victimei a fost destul de dificilă, realizată prin "troliere", bărbatul fiind imobilizat pe "targa lopată". Pentru extragerea victimei s-a folosit o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime S42. „În acest moment victima este sus pe siloz. După evaluarea medicală făcută de către medicul de pe ambulanţa SMURD TIM, aceasta va fi coborâtă cu ajutorul autospecialei S42 la sol”, a informat ISU Arad, în timpul operaţiunii de salvare.Bărbatul a fost coborât și preluat de către medici. Este în viață și conștientă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A căzut 14 metri în gol, într-un siloz de cereale din Arad, dar o "minune" i-a salvat viaţa. Bărbatul a fost scos cu greu, dar conştient