Antena Meniu Search
x

Update A fost găsit băiatul de 11 ani dispărut de la Centrul de Urgență pentru Copii Exploatați Mehedinți

Un minor de 11 ani din municipiul Drobeta-Turnu Severin, din județul Mehedinți, în timp ce se afla la cursuri, a cerut permisiunea de a merge la baie și a părăsit unitatea școlară, fără consimțământul cadrelor didactice. Polițiștii au făcut apel la cetățeni pentru depistarea acestuia.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 22:05

copil dispărut în Mehedinți
A dispărut un băiat de 11 ani, de la Centrul de Urgență pentru Copii Exploatați Mehedinți. Poliția cere ajutorul populației - IPJ Mehedinți

UPDATE 22:05 - Copilul de 11 ani a fost găsit

Jandarmeria Mehedinţi a transmis, joi seară, că băiatul în vârstă de 11 ani, care a plecat de la o unitate şcolară fără consimţământul cadrelor didactice, a fost găsit de un echipaj de jandarmi într-o intersecţie  din municipiul Drobeta Turnu Severin

“Colegii noştri aflaţi în misiune pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, au observat un minor care corespundea semnalmentelor copilului dispărut în cursul  acestei zile şi s-au îndreptat către el. Copilul era dezorientat şi speriat, aflându-se într-o zonă în care putea fi oricând accidentat, motiv pentru care colegii noştri l-au condus într-un perimetru de siguranţă.  După ce l-au liniştit şi i-au oferit ceva de mâncare, jandarmii l-au condus pe minor la Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin, fiind predat lucrătorilor din cadrul Biroului de Ordine Publică, în vederea continuării verificărilor”, a transmis Jandarmeria Mehedinţi. 

La data de 20 ianuarie a.c., ora 11.50, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată telefonic de o femeie de 56 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, director în cadrul unei unități de învățământ, cu privire la faptul că un minor de 11 ani, Sibinescu Marian Damian, internat în Centrul de primire în regim de urgență pentru copiii exploatați, din cadrul D.G.A.S.P.C. Mehedinți, elev în clasa a II-a, în timp ce se afla la cursuri, a cerut permisiunea de a merge la baie și a părăsit unitatea școlară, fără consimțământul cadrelor didactice.

Pe acelaşi subiect

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că minorul se află la prima plecare voluntară, nu suferă de vreo boală psihică și nici nu urmează vreun tratament.

Polițiștii cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe minorul dispărut din Mehedinți

Semnalmentele minorului: 1,35 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri. La momentul plecării, acesta purta pantaloni vișinii, hanorac verde cu glugă și o bluză verde închis.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A fost găsit băiatul de 11 ani dispărut de la Centrul de Urgență pentru Copii Exploatați Mehedinți